Facebook Pixel Δεν υπάρχεις ρε Πρίγιοβιτς! Δείτε τι έχει κάνει ο νέος αστέρας του ΠΑΟΚ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό
| 2017-02-10 12:00:00

Δεν υπάρχεις ρε Πρίγιοβιτς! Δείτε τι έχει κάνει ο νέος αστέρας του ΠΑΟΚ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Δεν υπάρχεις ρε Πρίγιοβιτς! Δείτε τι έχει κάνει ο νέος αστέρας του ΠΑΟΚ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Πραγματικά είναι αδιανόητο αυτό που 'χει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο επιθετικός του Δικεφάλου. Είναι στα αλήθεια εξωπραγματικό. Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Το χθεσινό παιχνίδι στα Πηγάδια, ήταν μόλις το τέταρτο του μεγαλωμένου στην Ελβετία Σέρβου επιθετικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και όμως, με το γκολ κατά της Ξάνθης, ο Πρίγιοβιτς έφτασε τα τρία, χωρίς να έχει αγωνιστεί ακόμα βασικός!

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στις 26 Ιανουαρίου, στο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο ...σχεδόν δίμετρος επιθετικός μπήκε αλλαγή στο 64΄ στη θέση του Μπίσεσβαρ και σκόραρε με πέναλτι στο 78΄, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ πριν ο Πάουλο διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάρισα στο AEL FC Arena στις 1 Φεβρουαρίου, ο Πρίγιοβιτς πήρε τη θέση του Κουλούρη στο 74΄ και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα χωρίς να πετύχει γκολ, με το σκορ ήδη στο 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, ο Πρίγιοβιτς πήρε τη θέση του Κουλούρη στο 69΄ και πέτυχε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ 80 δευτερόλεπτα αργότερα, ενώ έδωσε την ασίστ στον Ενρίκε για το τελικό 3-2 στο 84΄, τέσσερα λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης του Μανιά.

Χθες, ο Πρίγιοβιτς αντικατέστησε και πάλι τον Κουλούρη, αυτή τη φορά στο 59΄ και "χτύπησε" τέσσερα λεπτά αργότερα, με το γκολ του να ισοδυναμεί με… μισή πρόκριση!

Σε 94 αγωνιστικά λεπτά λοιπόν, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ή αλλιώς ο …Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς του ΠΑΟΚ, έχει πετύχει 3 γκολ και έχει δώσει 1 ασίστ. Τι άλλο να ζητήσει ο Βλάνταν Ίβιτς από τον συμπατριώτη του;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags