Facebook Pixel Διαβάσατε δήλωση του Μποτία για τους πιτσιρικάδες; Ειδική αναφορά σε Ρέτσο!
| 2017-02-10 17:59:00

Διαβάσατε δήλωση του Μποτία για τους πιτσιρικάδες; Ειδική αναφορά σε Ρέτσο!

Διαβάσατε δήλωση του Μποτία για τους πιτσιρικάδες; Ειδική αναφορά σε Ρέτσο!

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε για τους αγώνες με την Οσμάνλισπορ για το Europa League και αναφέρθηκε στους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, κάνοντας ειδική μνεία στον Παναγιώτη Ρέτσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός αμυντικός στην κάμερα της Nova:

"Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Πραγματικά η διαφορά από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη, αλλά έρχεται δύσκολος μήνας με πολλά σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να πάνε όλα καλά και στο τέλος της σεζόν να είμαστε εμείς πρωταθλητές. Όπως έχουμε δείξει, σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο και να πάρουμε τη νίκη χωρίς να σκεφτόμαστε τη διαφορά στη βαθμολογία. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να κερδίσουμε όλα τα ματς και να μείνουμε στην κορυφή.

Σχετικά με το παιχνίδι με την Λάρισα, δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα στην έδρα τους στον πρώτο γύρο και αυτό θα μας κάνει να προσπαθήσουμε περισσότερο για τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας. Όπως είπα έρχεται δύσκολος μήνας με απαιτητικό πρόγραμμα και έχουμε στόχο τις νίκες, ξεκινόντας από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Λάρισα, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε και να σκεφτούμε την Οσμανλισπόρ.

Αν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται η Οσμανλισπόρ, σημαίνει ότι το αξίζει. Έχει περάσει από έναν δύσκολο όμιλο, άρα έχει ικανότητες. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς όμως. Το Europa League είναι μια δύσκολη διοργάνωση σε άλλο επίπεδο. Μετά το ματς με τη Λάρισα θα προετοιμαστούμε ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στην έδρα μας και να πάμε στον επαναληπτικό στην Τουρκία για την πρόκριση.

Σχετικά με τους νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς μας, έχω βρεθεί κι εγώ στη θέση τους στο παρελθόν, με πιο έμπειρους συμπαίκτες που πάντα με βοηθούσαν. Το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Είναι παίκτες με ταλέντο, προπονούνται καλά, που είναι το σημαντικότερο από όλα, βελτιώνονται, παίρνουν χρόνο συμμετοχής, μαθαίνουν. Απομένει να συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά για να τα πάνε καλύτερα στη συνέχεια.

Για τον Παναγιώτη Ρέτσο, που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ήταν μια μεγάλη και σημαντική στιγμή. Ο αρχηγός έχει πάντα έναν ηγετικό ρόλο στην ομάδα, να καθοδηγεί και να παροτρύνει τους υπόλοιπους. Είναι κάτι ξεχωριστό και σημαντική ευθύνη να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags