Facebook Pixel Το όνειρο του Πρίγιοβιτς με ΠΑΟΚ
| 2017-02-11 09:50:00

Το όνειρο του Πρίγιοβιτς με ΠΑΟΚ

Το όνειρο του Πρίγιοβιτς με ΠΑΟΚ

Ο υψηλόσωμος φορ του ΠΑΟΚ μίλησε σε ελβετική ιστοσελίδα για τους λόγους που επέλεξε τον Δικέφαλο και αναφέρθηκε στους στόχους του με την ομάδα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «tagblatt.ch», λέγοντας για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πως:

«Θα μπορούσα να είχα πάει στην Κίνα. Αλλά ήθελα να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο καλύτερος τρόπος για να συστηθώ φέτος, με τα γκολ που πέτυχα. Τα ρεκόρ μου απέναντι σε μεγάλα κλαμπ είναι αρκετά καλά αν και δε χρησιμοποιήθηκα πολύ. Οι φίλαθλοι της Λέγκια στενοχωρέθηκαν όταν έφυγα από τη Λέγκια κι αυτό τα λέει όλα για τα επιτεύγματά μου».

Και πρόσθεσε: «Δε γινόταν να μείνω άλλο στη Λέγκια γι’αυτό και άλλαξα ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στα κορυφαία κλαμπ στην Ελλάδα με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές. Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τον ΠΑΟΚ βλέπω πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στην κορυφαία διοργάνωση. Όταν ήρθα ήμασταν όγδοοι και τώρα δεύτεροι. Είμαι ειδικός στο να ενσωματώνομαι στις ομάδες. Έχω αλλάξει πολλές στην καριέρα μου και είμαι σαν ειδικός σε αυτούς του είδους τις αλλαγές».

Όσο για το αν θα έπαιζε στη Σεν Γκάλεν, ανέφερε: «Είμαι πάντα ανοιχτός. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει, ήταν όνειρό μου όταν ήμουν μικρός να παίξω και να βάλω γκολ στη Σεν Γκάλεν. Στην Κίνα πάντως μπορώ να πάω σε μεγαλύτερη ηλικία». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags