Facebook Pixel Παρί για κούπα! Ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα με γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-15 00:37:00

Παρί για κούπα! Ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα με γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρί για κούπα! Ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα με γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Παριζιάνοι προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό τους κάνοντας τους Καταλανούς να μοιάζουν μικρή ομάδα και διαλύοντάς τους με 4-0! Με το ένα πόδι στους «8» οι Γάλλοι…

Τί κι αν τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί με τίποτα να ανεβεί επίπεδο και να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ; Η φετινή σεζόν μπορεί να είναι διαφορετική για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έστειλε μήνυμα… τρόμου σε όλη την Ευρώπη ισοπεδώνοντας την Μπαρτσελόνα με 4-0 έχοντας απόλυτη κυριαρχία σε όλο το 90λεπτο.

Το ματς

Η Παρί ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Οι Παριζιάνοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς πρέσαραν την Μπάρτσα από το πρώτο δευτερόλεπτο και δεν της επέτρεψαν να κυκλοφορήσει την μπάλα, όπως αρέσκεται να κάνει. Η Παρί προειδοποίησε με τις μεγάλες ευκαιρίες των Ντράξλερ (6’) και Ματουιντί-Ραμπιό (11’) υποχρεώνοντας τον Τερ Στέγκεν σε σπουδαίες αποκρούσεις. Ο Γερμανός, όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 18’, όταν ο Ντι Μαρία «έγραψε» το 1-0 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ!

Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τον Γκόμες, αλλά ο Τραπ επενέβη και τον νίκησε σε τετ α τετ στο 27’. Ωστόσο στο 40’ ήρθε το 2-0 για τους Γάλλους μετά από υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Μέσι έχασε την μπάλα στο κέντρο, οι Γάλλοι άλλαξαν δυο γρήγορες πάσες, ο Βεράτι πέρασε φοβερή κάθετη στον Ντράξλερ και αυτός πλάσαρε εύστοχα με το δεξί από διαγώνια θέση!

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, αντίθετα η κυριαρχία της Παρί εδραιώθηκε, την ώρα που η Μπαρτσελόνα εξακολουθούσε να πελαγοδρομεί. Οι Γάλλοι, μάλιστα, σκόραραν ακόμα δυο γκολ πετυχαίνοντας έναν θρίαμβο άνευ προηγουμένου!

Στο 55’ ο Ντι Μαρία συνέχισε το προσωπικό του ρεσιτάλ βάζοντας ακόμα ένα καταπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό αριστερό πλασέ στη γωνία του Τερ Στέγκεν. Υπήρχε, όμως, και συνέχεια αφού στο 74’ ο Μενιέ διένυσε ανενόχλητος πολλά μέτρα έξω από την περιοχή της Μπάρτσα, πάσαρε στον Καβάνι και αυτός έκανε το 4-0 με δεξί σουτ μέσα σε αποθέωση!

Η Μπαρτσελόνα είχε μια τελευταία ευκαιρία να μειώσει το εύρος της ήττας, αλλά η μπάλα δεν την… ήθελε αφού κατέληξε στο δοκάρι από την κοντινή κεφαλιά του Ουμτιτί στο 84’.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Έμερι):Τραπ, Κουρζαουά, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μενιέ, Ραμπιό, Βεράτι (70’ Ενκουνκού), Ματουιντί, Ντράξλερ (86’ Παστόρε), Ντι Μαρία (61’ Μόουρα), Καβάνι

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Μπουσκέτς, Ινιέστα (73’ Ράκιτιτς), Αντρέ Γκόμες (57 Ραφίνια), Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags