Facebook Pixel Ανάλυση Τσάρλυ: Δεν είναι έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο ο ΠΑΟΚ
| 2017-02-17 13:40:00

Ανάλυση Τσάρλυ: Δεν είναι έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο ο ΠΑΟΚ

Ανάλυση Τσάρλυ: Δεν είναι έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο ο ΠΑΟΚ

Ηταν φανερά κατώτερο το επίπεδο του ΠΑΟΚ από αυτό της Σάλκε. Η ομάδα του Ιβιτς μπορεί να είναι γρήγορη, να έχει τρεξίματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά όχι για να αντιμετωπίσει μία ομάδα στο επίπεδο της Σάλκε. Γράφει ο Τσάρλυ

Ο,τι καλό παρουσίασε ο ΠΑΟΚ το είδαμε μέχρι το 27ο λεπτό. Ο Ιβιτς κατέβασε μία διάταξη με τρεις στόπερ. Τακτική που σε οπλίζει και στα στημένα του αντιπάλου, όμως το πρώτο τέρμα το δέχτηκε επειδή δεν λειτούργησε καλά η άμυνα του ΠΑΟΚ σε μία εκτέλεση φάουλ της Σάλκε, η κεφαλιά χάθηκε από τον Νάλντο και οι Μυστακίδης, Κρέσπο δεν πήραν την κίνηση του Μπαργκστάλερ.

Μέχρι να έρθει το 0-1, ο ΠΑΟΚ έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να παίρνει ανεβάσματα από τους Μάτος, Λέοβατς. Δεν είχε απειληθεί στα πρώτα 27 λεπτά και είχε και την ευκαιρία, με τον Μάτος να βρίσκει το δοκάρι στο 5ο λεπτό.

Από το 27ο λεπτό και μετά η Σάλκε έβγαλε ανωτερότητα και έδειξε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ρόστερ γι' αυτό το επίπεδο. Και η γερμανική ομάδα εφάρμοσε μία τακτική με τρεις στόπερ, τον Σταμπουλί στη θέση 6 και τους Γκορέτσκα, Μάιερ μπροστά τους. Εκεί ήταν και η μεγάλη διαφορά, δεν έπαιρναν ανάσα οι χαφ του ΠΑΟΚ. Εμοιαζαν εξαφανισμένοι, ήταν αδύνατον να τρέξουν την μπάλα και να δημιουργήσουν.

Ο Σάχοφ ήταν εκτός παιχνιδιού, ο Τσίμιροτ δεν είχε ανεβάσματα και ο Μπίσεσβαρ δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει σε παιχνίδια υψηλής έντασης. Είναι φανερό πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που την ποιότητά του μπορεί να την βγάζει σε αγώνες χαμηλού τέμπου. Δυσκολεύτηκε επίσης αρκετά ο Μάτος στη μάχη πλευράς με τον Κολάσινατς. Για την ακρίβεια την έχασε κατά κράτος.

Ενα στατιστικό στοιχείο δίνει και όλες τις απαντήσεις: ο Μάτος πάσαρε με ποσοστό ευστοχίας 41,7%. Δηλαδή οι περισσότερες επιλογές του ήταν λανθασμένες, γεγονός που δεν γινόταν να το υπολογίσει ο Ιβιτς. Ηταν και ατυχής η κίνηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ να βγάλει στο 54ο λεπτό τον καλύτερό του ποδοσφαιριστή, τον Μυστακίδη, και όλα αυτά έφεραν μία συνολικά αδύναμη εμφάνιση. Αποδείχτηκε λίγος ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει μία ομάδα στο επίπεδο της Σάλκε.

εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags