Μετά τις πρώτες δηλώσεις και τα παράπονα που εξέφρασε για τον διαιτητή Μάνταλο, ο Σάββας Θεοδωρίδης επέστρεψε και έκανε νέα παρέμβαση στη Nova, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε ένα 20λεπτο έξω από το δωμάτιο των διαιτητών και μας είπαν ότι μέσα ήταν ο κύριος Μπίκας, που συζητούσε με τους διαιτητές.

Και όταν μπήκαμε μέσα, ήταν ο Δημητριάδης μαζί με έναν άλλο κύριο της ΑΕΚ. Φανταστείτε αυτό θα έγινε άλλες 20 φορές σήμερα. Τώρα κατάλαβα γιατί μας είχαν αποκλείσει και δεν μας αφήνανε να μπούμε μέσα και εμείς.

Και ξέρετε τι μου είπαν; Ότι ήρθαν να μας δώσουν τα δώρα μας. Αυτά που δίνουν οι ομάδες, λάβαρα, σημαιάκια και λοιπά. Ο καθένας το εκλαμβάνει όμως, όπως θέλει…

Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά. Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα, αλλά είχα ένα προαίσθημα. Υπεύθυνη 100% της είναι η ΕΠΟ. Θα ξεφτιλίσουν το ποδόσφαιρο.

Ο άλλος διαιτητής με απέβαλε επειδή είπα ότι είναι ξεφτίλα αυτά που γίνονται σήμερα, που τον πήγαιναν καροτσάκι και με απέβαλε.

Σιχαίνομαι. Τρομερά πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Λίγο ακόμα και θα τιναχθούν όλες οι προσπάθειες μας. Που επενδύει ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος. Με πήρε ένας δήμαρχος από την Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είχαν τρελαθεί με την διαιτησία.

Αυτά είχα να πω, για να μάθει ο ελληνικός λαός. Την είδατε την εξυγίανση…»!