Facebook Pixel Ποιοι ψάχνουν κάπου να... κρυφτούν στην Τούμπα; Αυτός τους τρολάρει κι εκείνοι... κοκκινίζουν
| 2017-02-28 10:30:00

Ποιοι ψάχνουν κάπου να... κρυφτούν στην Τούμπα; Αυτός τους τρολάρει κι εκείνοι... κοκκινίζουν

Ποιοι ψάχνουν κάπου να... κρυφτούν στην Τούμπα; Αυτός τους τρολάρει κι εκείνοι... κοκκινίζουν

Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή, και οι χαμένοι τρεις βαθμοί έφεραν... θεματάκια στην επιφάνεια. "Κλικ" στο Sportdog!

Πραγματικά απίστευτο αυτό που έχει πετύχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο «νέος» έχει εκθέσει πολύ κόσμο και ειδικά τον… παλιό!

Το γκολ που πέτυχε χθες στο Καυτανζόγλειο, έστω και αν δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει μιας και βρισκόταν σε θέση οφσάιντ όταν ο Μάτος έκανε το σουτ που απόκρουσε ο Χουάντερσον, ήταν το έκτο του «Ζλάταν των φτωχών» στους επτά αγώνες που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα!

Έτσι, ο Σερβοελβετός «έπιασε» τους Γκάρι Ροντρίγκες και Γιάννη Μυστακίδη στη λίστα των φετινών σκόρερ του ΠΑΟΚ και χρειάζεται ένα ακόμα για να «πιάσει» και τον Μάτος, που έχει σκοράρει επτά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα όμως, ξεπέρασε τον Στέφανο Αθανασιάδη που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει σταματήσει στα πέντε σε 28 αγώνες, χωρίς ακόμα να έχει βρει δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος!

Εκτός όμως του Αθανασιάδη, ο Πρίγιοβιτς έχει εκθέσει και όλους όσους εμπλέκονται στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου του Βορρά και δεν φρόντισαν να φέρουν από το καλοκαίρι έναν επιθετικό της… προκοπής από το να αναγκαστούν να φέρουν στην Τούμπα τον Μάμε Τιάμ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ενώ όλος ο κόσμος «φώναζε» από τον Ιούνιο κιόλας πως ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν οπωσδήποτε έναν «καθαρόαιμο» στράικερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags