Facebook Pixel Η αλήθεια για την ανανέωση Μήτρογλου και τα "τρελά" λεφτά των Κινέζων!
| 2017-02-28 19:24:00

Η αλήθεια για την ανανέωση Μήτρογλου και τα "τρελά" λεφτά των Κινέζων!

Η αλήθεια για την ανανέωση Μήτρογλου και τα "τρελά" λεφτά των Κινέζων!

Ποια είναι η πραγματικότητα για τον Έλληνα φορ σχετικά με την τεράστια προσφορά της Τιανζίν και το σενάριο περί επέκτασης του συμβολαίου του στη Μπενφίκα;

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Κώστα Μήτρογλου να απορρίψει «χρυσή» προσφορά από την κινεζική Τιανζίν, γράφτηκε ότι η Μπενφίκα είναι έτοιμη να ανταμείψει τον Έλληνα στράικερ με νέο συμβόλαιο επεκτείνοντας το υπάρχον, που λήγει το 2020, μέχρι το 2022 και αυξάνοντας τη ρήτρα του.

Συγκεκριμένα, αυτό ανέφερε ένα ρεπορτάζ της πορτογαλικής «A Bola», το οποίο αναπαρήχθη ευρέως στον ελληνικό αθλητικό Τύπο.

Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει κάποια βάση στην πραγματικότητα. Ναι μεν στη Μπενφίκα είναι ευχαριστημένοι με την απόφαση του Μήτρογλου να παραμείνει παρά τον πενταπλασιασμό αποδοχών που του προσέφεραν οι Κινέζοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του για ανανέωση συμβολαίου.

Συνεπώς, το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, πάνω στο οποίο βασίστηκαν και τα ελληνικά, είναι ανακριβές και η πραγματικότητα είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα επιθετικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags