Ο παλαίμαχος πλέον άσος της Λίβερπουλ μίλησε στο "BT Sport" για την κατάσταση στις "αλεπούδες" και φάνηκε πολύ εκνευρισμένος για την αλλαγή στην συμπεριφορά των παικτών της Λέστερ μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι.
«Θεωρώ ότι υπονόμευαν για μεγάλο διάστημα τον προπονητή τους. Το να δείχνεις χαρακτήρα, όρεξη και διάθεση για μάχη και για τη νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια, όσα δεν κάνανε δηλαδή σε προηγούμενες εμφανίσεις, νομίζω πως αποτελεί μεγάλη ένδειξη ασέβειας προς το πρόσωπο του Ρανιέρι για τα όσα τους έδωσε την περασμένη σεζόν.
Παίζεις για τον σύλλογο, το έμβλημα, και όχι απαραίτητα για τον προπονητή. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα γκρουπ παικτών μπορεί να αποφασίσει για το πότε θα ‘γυρίσει ο διακόπτης’. Δυο εβδομάδες πριν, κανένας εξ αυτών δεν έτρεχε, δεν προσπαθούσε, δεν πίεζε, δεν έπαιζε γενικά με τον τρόπο που το έκαναν πέρυσι», σχολίασε ο Στίβεν Τζέραρντ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο