Facebook Pixel Αν έχεις... Ράμος, διάβαινε στους 8! Νίκη-πρόκριση με ανατροπή για τη Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-08 00:37:00

Αν έχεις... Ράμος, διάβαινε στους 8! Νίκη-πρόκριση με ανατροπή για τη Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν έχεις... Ράμος, διάβαινε στους 8! Νίκη-πρόκριση με ανατροπή για τη Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμεινε πίσω στο σκορ, γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις από την εντυπωσιακή Νάπολι, αλλά με τον τεράστιο Ισπανό να σκοράρει δυο φορές, η Ρεάλ έκανε την ανατροπή (3-1) και πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Υψηλό τέμπο, ορμητική Νάπολι

Η Νάπολι μπήκε στο παιχνίδι «φορτσάτη» δείχνοντας στη Ρεάλ ότι κάθε άλλο παρά εύκολο έργο θα έχει για να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα. Οι Παρτενοπέι πίεσαν ασφυκτικά από το πρώτο δευτερόλεπτο στην προσπάθεια να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Οι μεσοεπιθετική τετράδα των Μέρτενς-Χάμσικ-Ινσίνιε-Καγιεχόν ήταν «φωτιά» αφού οι προαναφερθέντες δοκίμαζαν τα πόδια τους από κάθε θέση τεστάροντας τον Νάβας, ο οποίος κράτησε το μηδέν μέχρι το 24’. Σε εκείνο το σημείο, ο Ινσίνιε βρήκε τον Χάμσικ, αυτός έβγαλε με τη μια κάθετη στον Μέρτενς και ο Βέλγος άνοιξε το σκορ με αριστερό διαγώνιο πλασέ προκαλώντας… σεισμό στο Σαν Πάολο!

Η Ρεάλ είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 29’ με τον Ρονάλντο να φεύγει απέναντι από τον Ρέινα, να τον περνάει, αλλά να σημαδεύει το δοκάρι σε κενή εστία! Η Νάπολι, ωστόσο, «απάντησε» με δικό της δοκάρι λίγο αργότερα. Στο 38’ η μπάλα έφτασε από κόντρες με τυχερό τρόπο στον Μέρτενς, αυτός σούταρε από διαγώνια θέση, αλλά για κακή του τύχη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να δώσει στους Ναπολιτάνους σκορ πρόκρισης από το πρώτο ημίχρονο!

To «καθάρισε» ο Ράμος

Ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε για θρίλερ στο δεύτερο ημίχρονο, «μίλησε» η κλάση και το άστρο του Σέρχιο Ράμος. Ο άνθρωπος που έχει πετύχει ορισμένα από τα κρισιμότερα γκολ της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια, το έκανε και απόψε και μάλιστα εις διπλούν!

Στο 51’ ο Κρόος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ισπανός αμυντικός πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης που… έκοψε τα πόδια της Νάπολι, η οποία πλέον χρειαζόταν εκ νέου δυο γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση. Ο Ράμος, όμως, φρόντισε να «σκοτώσει» κάθε ελπίδα των Ναπολιτάνων στο 57’. Ξανά από κόρνερ του Κρόος, ο αρχηγός των Μαδριλένων πήρε ολομόναχος τη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μέρτενς και κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 και τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε το Μοράτα, ο οποίος στις καθυστερήσεις πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Ρέινα σε σουτ του Ρονάλντο και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι):Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Άλαν (56’ Ρογκ), Ντιαβαρά, Χάμσικ (75 Ζιελίνσκι), Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (70’ Μίλικ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (80’ Ίσκο), Κρόος, Ρονάλντο, Μπέιλ (68’ Βάθκεθ), Μπενζεμά (77’ Μοράτα)
 

Наполи - Реал Мадрид 1:3. Обзор матча. Лига Чемпионов 2016/17. 1/8 финала. 2-й матч. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags