Facebook Pixel Έκτακτο: Σοκ στον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς - Μεγάλη αγωνία!
| 2017-03-15 16:04:00

Έκτακτο: Σοκ στον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς - Μεγάλη αγωνία!

Έκτακτο: Σοκ στον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς - Μεγάλη αγωνία!

Τεράστια ανησυχία στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά...

Ξαφνικό πρόβλημα έσκασε στον Δικέφαλο του Βορρά, αφού ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς χτύπησε στον ώμο στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και αποχώρησε, προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο.

Οι πρώτες κλινικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στην κλείδα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Πάντως, πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο Σέρβος επιθετικός είχε φορτσάρει για τα καλά στα τελευταία παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με πρόβλημα το μέγεθος του οποίου θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς χτύπησε στον ώμο κι αποχώρησε.

Σύμφωνα με την πρώτη κλινική εκτίμηση, ο Πρίγιοβιτς έχει υποστεί ζημιά στην κλείδα και θα υποβληθεί άμεσα σε ακτινολογικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση του τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, ο Λέο Μάτος προπονήθηκε κανονικά και οι Στέλιος Μαλεζάς (διάστρεμμα), Τζάλμα Κάμπος (θλάση) συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε το κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (16.03) θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags