Facebook Pixel ΣΟΚ με Πρίγιοβις! Μπήκε ήδη στο χειρουργείο – Πότε περιμένουμε να επιστρέψει!
| 2017-03-15 18:03:00

ΣΟΚ με Πρίγιοβις! Μπήκε ήδη στο χειρουργείο – Πότε περιμένουμε να επιστρέψει!

ΣΟΚ με Πρίγιοβις! Μπήκε ήδη στο χειρουργείο – Πότε περιμένουμε να επιστρέψει!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Σέρβου επιθετικού και έκανε και την πρώτη εκτίμηση σχετικά με την επιστροφή του στα γήπεδα. Θα αργήσει πολύ…
 

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είναι ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση σε μία προσπάθειά του να αποφύγει τον Ζέλικο Μπρκιτς με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη κλείδα του και να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του στον ώμο. 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Δικεφάλου, υποβλήθηκε άμεσα σε ακτινολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, με τουυς ανθρώπους του Δικεφάλου να εκτιμούν ότι θα επιστρέψει, το συντομότερο, σε έξι εβδομάδες.

Αναλυτικά:

Δυσάρεστα ήταν τ’ αποτελέσματα της ακτινογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η εξέταση επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ και πιστοποίησε πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστα. Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags