Facebook Pixel Πολύ άσχημα τα νέα για ΊΒιτς – Αυτά τα ματς χάνει ο Πρίγιοβιτς!
| 2017-03-15 18:33:00

Πολύ άσχημα τα νέα για ΊΒιτς – Αυτά τα ματς χάνει ο Πρίγιοβιτς!

Πολύ άσχημα τα νέα για ΊΒιτς – Αυτά τα ματς χάνει ο Πρίγιοβιτς!

Απίστευτα άτυχοι στον ΠΑΟΚ, καθώς χάνουν έναν πολύ καλό παίκτη, που απέκτησαν τον Γενάρη, από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν.
 

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είναι ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση σε μία προσπάθειά του να αποφύγει τον Ζέλικο Μπρκιτς με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη κλείδα του και να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του στον ώμο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ο Σέρβος άσος θα επιστρέψει στην δράση σε τουλάχιστον έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τον ξαναδούμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Με άλλα λόγια, ο «Πρίγιο» θα χάσει δεδομένα τα τελευταία 6 παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τα οποία είναι απέναντι σε: Πανιώνιο (εντός, 19/3), Λάρισα (εντός, 2/4), Ατρόμητο (εκτός, 5/5), Παναθηναϊκό (εντός, 9/4), Πλατανιά (εκτός, 23/4), Κέρκυρα (30/3) και τρέχει για να προλάβει τα πλέι-οφ.

Επίσης, ο Πρίγιοβιτς θα χάσει και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, ενώ εάν ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση, μάλλον θα μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags