Facebook Pixel Στα κάγκελα ο Γιαννακόπουλος - Ιδού η πρόταση της Deloitte για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ!
| 2017-03-16 21:00:00

Στα κάγκελα ο Γιαννακόπουλος - Ιδού η πρόταση της Deloitte για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ!

Στα κάγκελα ο Γιαννακόπουλος - Ιδού η πρόταση της Deloitte για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει η έκθεση - πρόταση της γνωστής εταιρίας για την λύση του ΟΑΚΑ και την συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει ύστερα από την αποκάλυψη της συμφωνίας της πράσινης ΚΑΕ με την Deloitte για τη δημιουργία Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ, που θα έλυνε το γηπεδικό τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα onsports.gr, η οποία έφερε στο φως την αναλυτική έκθεση της εταιρίας, στην οποία αναλύεται ο τρόπος που πρέπει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς, ώστε το ΟΑΚΑ να αποτελέσει το σπίτι του "τριφυλλιού" για τον επόμενο αιώνα!

Έχοντας στην κατοχή της τη συγκεκριμένη πρόταση η ΚΑΕ, ενημέρωσε άμεσα τόσο την ΠΑΕ, όσο και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το θέμα και κυρίως τις προοπτικές που πρόσφερε η λύση του ΟΑΚΑ, με την παραχώρηση της Λεωφόρου στο Κράτος και την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 99 χρόνια.

Φυσικά, το κυρίαρχο θέμα είναι η ενέργεια Ερασιτέχνη και ΠΑΕ να μην προχωρήσουν το εν λόγω σχέδιο, αλλά να μεταπηδήσουν στην λύση... Γουδή, που απ' ότι φαίνεται βρίσκει σύμφωνους τόσο τον Γιώργο Καμίνη, όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες 3 σελίδες από την 25σέλιδη έκθεση της Deloitte για το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags