Facebook Pixel Πρόβλημα ο Εμποκού, κάρτες ο Βιγιαφάνιες
| 2017-03-20 10:09:00

Πρόβλημα ο Εμποκού, κάρτες ο Βιγιαφάνιες

Πρόβλημα ο Εμποκού, κάρτες ο Βιγιαφάνιες

Προβληματάκια προέκυψαν στον Παναθηναϊκό από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή

Ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε στο 86’ από τον Μπουμάλ, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για τράβηγμα και δεν κρίνεται κάτι ανησυχητικό.

Ωστόσο, ο Εμποκού θα αναχωρήσει σήμερα (20/3) από την Αθήνα για την Κινσάσα του Κονγκό, όπου θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Συνεπώς, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από τους γιατρούς της ομοσπονδίας και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Το Κονγκό θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μαυριτανία, σε φιλικό παιχνίδι τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου. Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο Εμποκού θα λάβει άδεια από την τεχνική ηγεσία για να μην αγωνιστεί και να επιστρέψει στην Αθήνα, από τη στιγμή που δεν πρόκειται για επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

Στο μεταξύ, τον Λούκας Βιγιαφάνιες θα στερηθεί σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Αργεντινός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, με αυτή που δέχτηκε εναντίον του Ολυμπιακού και θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ, έπειτα υποδέχεται τον Πανιώνιο, θα ταξιδέψει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και κατόπιν φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags