Το συμβόλαιο του Μολέντο λήγει το 2018 και μπροστά στον κίνδυνο να τον χάσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα οι "πράσινοι", έχουν μπει εδώ και καιρό σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στο άκουσμα ωστόσο των απαιτήσεων από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού... πάγωσαν, μιας κι αξίωνε περί τις 700.000 ευρώ ετησίως, ήτοι τα διπλάσια χρήματα από τις σημερινές απολαβές του.

Συνέπεια αυτού ήταν οι συζητήσεις να μετατεθούν για τα τέλη Μαΐου, στο φινάλε δηλαδή της σεζόν, ώστε να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών με τον Μολέδο. Πέραν του οικονομικού θέματος πάντως, ο 29χρονος αμυντικός αντιμετώπιζε κι ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα και γι' αυτό τον λόγο είχε ταξιδέψει στη χώρα του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο τα δεδομένα της υπόθεσης δείχνουν να έχουν διαφοροποιηθεί σύμφωνα με το "Goal" κι ο Μολέντο φαίνεται πως είναι σαφώς πιο θετικός στην προοπτική παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός πως το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε άρχισε να ομαλοποιείται, με αποτέλεσμα κι ο ίδιος να παρουσιάζεται πολύ "ανεβασμένος" τις τελευταίες εβδομάδες στο Κορωπί.

Φυσικά η υπόθεση του νέου συμβολαίου έχει ακόμη πολύ... ψωμί, όμως σίγουρα οι συνθήκες είναι πλέον πιο ευνοϊκές για το Τριφύλλι.