Facebook Pixel Για νέα συνομιλία των Πατέρα - Ψωμιάδη έκανε λόγο ο Μπέος στο δικαστήριο!
| 2017-04-03 20:14:00

Για νέα συνομιλία των Πατέρα - Ψωμιάδη έκανε λόγο ο Μπέος στο δικαστήριο!

Για νέα συνομιλία των Πατέρα - Ψωμιάδη έκανε λόγο ο Μπέος στο δικαστήριο!

Με διάθεση για αποκαλύψεις εμφανίστηκε στη δίκη για την υπόθεση των "στημένων" του 2011 ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου...

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου και εκ των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης, υποστήριξε πως πριν από 20 ημέρες παρέλαβε στο γραφείο του έναν φάκελο με απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, που είχε καταγράψει η ΕΥΠ.

Σε αυτή τη συνομιλία, που δεν έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία, φέρεται να συνομιλούν ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας με τον Μάκη Ψωμιάδηοποία, για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (12/3/2011) που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Ο Νικόλας Πατέρας φέρεται να λέει ότι “μίλησα με τον Καϋμενάκη και δεν ισχύουν αυτά που μου είπες για τον Μπέο”, δηλαδή ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν ζήτησε τίποτα και ότι “έπαιξε στα ίσια το παιχνίδι”.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κατέθεσε στο δικαστήριο τη συγκεκριμένη συνομιλία και ζήτησε να συμπεριληφθεί στην δικογραφία. Το δικαστήριο θα αποφασίσει στην επόμενη συνεδρίαση.

Παράλληλα, ο Αχιλλές Μπέος κατέθεσε επιστολή στην οποία αναφέρεται πως “υπάρχουν κι άλλες συνομιλίες άκρως ενδιαφέρουσες οι οποίες σκοπίμως δεν βρίσκονται στη δικογραφία”

Στην δικογραφία πάντως υπάρχει συνομιλία μεταξύ Πατέρα και Ψωμιάδη όπου ο δεύτερος ισχυρίστηκε πως άκουσε ότι ο Αχιλλέας Μπέος πήρε 500.000 ευρώ για να δώσει το ματς.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης πάντως στην κατάθεσή του υποστήριξε πως ο Μπέος δεν του ζήτησε ποτέ το εν λόγω ποσό για τον συγκεκριμένο αγώνα και ότι δεν έχει καμία γνώση για τους στημένους αγώνες.

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος παρατήρησε πως στο παραπεμπτικό βούλευμα υπάρχει συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον Νικόλα Πατέρα στις 27 Αυγούστου 2011 σύμφωνα με την οποία ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου εθεάθη να παίζει στο καζίνο του Λουτρακίου τα λεφτά που φέρεται να απέσπασε από τον Αστέρα Τρίπολης για να δώσει το ματς.

Ο Μπέος ωστόσο εκείνη την περίοδο ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου τονίζοντας μάλιστα ότι η εισαγγελική εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είχε λήξει στις 10 Μαϊου. “Ποιος έδωσε εντολή στην ΕΥΠ να συνεχιστούν οι απομαγνητοφωνήσεις μετά το Μάιο και από ποιον έγινε οι απομαγνητοφωνήσεις αυτές;” αναρωτήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags