Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού βραβεύτηκε από τους φίλους της ομάδας στην Κέρκυδα και στις δηλώσεις που έκανε, "έριξε" την βόμβα, αποκαλύπτοντας πως τέσσερις πρώην Ερυθρόλευκοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να επιστρέψουν στο Λιμάνι, όπου αναδείχτηκαν.

Ο λόγος για τους Μανωλά, Μήτρογλου, Σάμαρη και Τοροσίδη, που σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη, τον πλησίασαν πριν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας εναντίον του Βελγίου και του είπαν να τους έχει υπόψη για επιστροφή στον Ολυμπιακό!

"Πήγα στην Εθνική πριν από το ματς με το Βέλγιο και ήταν τέσσερα δικά μας παιδιά οι Μανωλάς, Σάμαρης, Μήτρογλου, Τοροσίδης. Ήρθαν όλα τα παιδιά του Ολυμπιακού και λέγανε μας έχετε υπόψη να γυρίσουμε στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή", ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη, τα οποία μπορούν να δρομολογήσουν εξελίξεις άμεσα, ήτοι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κι αν για τους Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη είναι δύσκολο να τους δούμε να επιστρέφουν άμεσα στο Λιμάνι, η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη είναι πολύ πιο προσιτή, για την οποία σας είχε γράψει ο Σκύλος σε παλαιότερο ρεπορτάζ.

Ο Έλληνας μπακ είχε "χωρίσει" σα φίλος με τους Πειραιώτες και πολλοί λένε ότι δεν αποκλείεται να έφτασε η ώρα της μεγάλης επιστροφής. Αν συνυπολογίσουμε και τα λεγόμενα του κ. Θεοδωρίδη, τότε όλα δείχνουν νέο... γάμο!