Facebook Pixel Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Καμπιάσο - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του!
| 2017-04-05 22:23:00

Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Καμπιάσο - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του!

Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Καμπιάσο - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του!

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί πάρα πολύ τις επόμενες ημέρες έκανε ο Εσταμπάν Καμπιάσο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, όπου αναφέρθηκε τόσο στον Μπέντο όσο και στην... επιστροφή των Τσόρι - Μάριν!

Καμία διάθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν έχει ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος δήλωσε πως στην παρούσα φάση απολαμβάνει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο και σκέφτεται μονάχα τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο στην κάμερα της Nova μετά το Κέρκυρα – Ολυμπιακός 0-2:

Για το αν ο ίδιος, όπως και οι επίσης παροπλισμένοι από τον Μπέντο Τσόρι και Μάριν, δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα: «Όλα αυτά είναι παρελθόν και δεν μου αρέσει να μιλάω για το παρελθόν. Ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του. Και οι τρεις μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα όμως χρειαζόμαστε χρόνο και συμμετοχές».

Για το ότι αποθεώθηκε από το κοινό κατά την αλλαγή του: «Είναι κάτι πολύ ευχάριστο για έναν ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα σε ματς εκτός έδρας. Σημαίνει ακόμη περισσότερα. Είναι κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος δεν σε βλέπει απλά ως αντίπαλο, αλλά αναγνωρίζει τη συνεισφορά σου και τον τρόπο που δουλεύεις».

Για το ότι ο Τάκης Λεμονής είναι ο 6ος φετινός τεχνικός του Ολυμπιακού: «Για μένα είναι ο 4ος, αφού ήρθα όταν είχε φύγει ήδη ο Σίλβα. Αυτά δεν είναι δουλειά των παικτών, αλλά της διοίκησης. Αυτή αποφασίζει και βγάζει τα συμπεράσματά της, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας που είναι να φτάσουμε στους στόχους μας. Στο πρωτάθλημα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και δουλεύουμε και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Όλα τα υπόλοιπα είναι αποφάσεις της διοίκησης».

Για το τι θα κάνει του χρόνου και το αν σκέφτεται να γίνει προπονητής: «Αυτό που έχω στο μυαλό μου τώρα είναι να παίζω. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο να προπονούμαι καθημερινά και να είμαι μέρος της ομάδας. Είμαι ευτυχισμένος κάθε πρωί που πάω στην προπόνηση και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Αυτό σκέφτομαι και για του χρόνου. Ίσως στο πιο μακρινό μέλλον να γίνω προπονητής. Η αλήθεια είναι πως λόγω του στυλ παιχνιδιού μου ίσως για αυτό μου λέγανε πάντα ότι θα γίνω προπονητής. Ίσως να είναι αυτή η μοίρα μου, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που θα θα ευχαριστήσει την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags