Facebook Pixel Tρελό σενάριο για πώληση Φορτούνη - «Δίνει» με 5 εκ. ευρώ παίκτη που έκανε παντού «όργια»!
| 2017-04-07 22:58:00

Tρελό σενάριο για πώληση Φορτούνη - «Δίνει» με 5 εκ. ευρώ παίκτη που έκανε παντού «όργια»!

Tρελό σενάριο για πώληση Φορτούνη - «Δίνει» με 5 εκ. ευρώ παίκτη που έκανε παντού «όργια»!

Τί «παίζει» με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τι σκοπεύουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» με ποδοσφαιριστή που… βγάζει μάτια;

Καθώς έχουμε ήδη μπει στον Απρίλιο και το καλοκαίρι πλησιάζει, τα μεταγραφικά σενάρια είναι λογικό να «οργιάζουν» αναφορικά με όλες τις ομάδες. Πόσο μάλλον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι συνηθισμένος… τροφοδότης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, έχει γίνει αρκετός ντόρος σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη, γεγονός που ανάγκασε και τον ίδιο τον παίκτη να τοποθετηθεί σχετικά με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο Έλληνας μέσος αποκάλυψε ότι δεν προτίθεται να μετακομίσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο η τοποθέτηση του δεν είχε ιδιαίτερο νόημα εν τέλει, μιας και η Μπεσίκτας δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του! Τα όσα ακούγονται δεν είναι παρά σενάρια των τουρκικών ΜΜΕ, τη στιγμή που η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, επειδή οι άνθρωποι της Μπεσίκτας γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να φτάσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι Τούρκοι δεν έχουν μείνει μόνο στον Φορτούνη, αλλά έχουν δημιουργήσει ακόμα ένα αρκετά ευφάνταστο σενάριο, περί ενδιαφέροντος της Γαλατασαράι για τον Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος θεωρητικά ταιριάζει ως παίκτης στη φιλοσοφία του προπονητή των Τούρκων, Ιγκόρ Τούντορ, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν ανήκει στα «θέλω» του. Επίσης, όπως η Μπεσίκτας έτσι και η Γαλατά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έτσι δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε ακριβές μεταγραφές (απόδειξη το γεγονός ότι δεν έχουν καλύψει τις υποχρεώσεις τους προς τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή Ροντρίγκες).

Πάντως, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε, δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει 10 εκατομμύρια για τον Σεμπά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σταθμίσει πωλητική αξία για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο πιθανότατα θα χρειαστεί να το κάνουν αφού ο Λατίνος χαφ έκανε εξαιρετική σεζόν και θα υπάρξει σίγουρα ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή την περίπτωση οι Πειραιώτες θα είναι ικανοποιημένοι με μια πρόταση περίπου στα 5 εκατομμύρια. Άλλωστε, τέτοιο είναι το ποσό που έχουν ορίσει για τον Πάρντο (έστω και με buy-out) και δύσκολα θα απαιτήσουν περισσότερα για τον Σεμπά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags