Στο πλευρό του Παναθηναϊκού συντάχθηκε η Superleague αναφορικά με την αντιδικία με τον Στάθη Ταυλαρίδη.
Το ποσό των 7.600 ευρώ είχε εκδικάσει η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (ΕΕΟΔ) της ΕΠΟ ως Εισφορά Αλληλεγγύης στον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται συνολικά να δώσει 270.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη.
Στην Έφεση που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι», σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, υπάρχει και πρόθεση παρέμβαση της Σούπερ Λίγκας, η οποία στέκεται στο πλευρό του μέλους της!
Ο παραπάνω φόρος έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις ομάδες, καθώς αρκετές είναι εκείνες που δεν τον καταβάλλουν και για αυτό τον λόγο η Λίγκα παρενέβη, αφού μία αθωωτική απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού θα δικαιώσει και τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.
Η έφεση του Παναθηναϊκού αναμένεται να εκδικαστεί την Μεγάλη Τρίτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτόδικη απόφαση ελήφθη με ομοφωνία από τα μέλη της ΕΕΟΔ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο