Facebook Pixel Η... ντρίμπλα του Μπεργκ για τη διαιτησία - Εκεί έριξε το φταίξιμο για τον αποκλεισμό!
| 2017-04-27 22:10:00

Η... ντρίμπλα του Μπεργκ για τη διαιτησία - Εκεί έριξε το φταίξιμο για τον αποκλεισμό!

Η... ντρίμπλα του Μπεργκ για τη διαιτησία - Εκεί έριξε το φταίξιμο για τον αποκλεισμό!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τϊ εφταιξε για τον αποκλεισμό και τί είπε για τον διαιτητή;

"Σκασμένος" εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0 που έφερε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Σουηδός τόνισε ότι νιώθει άδειος και στεναχωρημένος και απέδωσε τον αποκλεισμό στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε παρά τις πολλές ευκαιρίες που έκανε, ενώ απέφυγε να πει το ο,τιδήποτε για τη διαιτησία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπεργκ:

"Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε ένα σημείο, αρκετά πράγματα δεν πήγαν καλά. Θέλω να σταθώ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ".

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας του, εξήγησε πως "είναι δύσκολα, νιώθουμε άδειοι. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε στον τελικό με ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε", ενώ κατέληξε απαντώντας αν σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πει κάτι για τη διαιτησία: "Όχι, τίποτα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags