Facebook Pixel Αποκάλυψη Δώνη για το μέλλον του: "Θέλω να..."!
| 2017-05-04 14:49:00

Αποκάλυψη Δώνη για το μέλλον του: "Θέλω να..."!

Αποκάλυψη Δώνη για το μέλλον του: "Θέλω να..."!

Ο 20χρονος άσος φαίνεται ότι έχει αποφασίσει τι θέλει στην καριέρα του... 

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» ο 20χρονος άσος τόνισε: «Η Γιουβέντους με βοήθησε αρκετά στη νοοτροπία, έβαλα γερές βάσεις και το να αγωνίζεσαι τόσο μικρός και να κάνεις καθημερινές προπονήσεις, με βοήθησε να βελτιώσω πολλές αδυναμίες μου. Χρωστάω πολλά στη Γιουβέντους. Έχω συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο, υπάρχει βέβαια μια οψιόν που έχει η Νις και μπορεί να με κάνει δικό της.

Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στο εξωτερικό από τόσο μικρή ηλικία, με βοήθησε πολύ η οικογένεια μου. Πρέπει να δουλεύεις καθημερινά πολύ σκληρά, οι ρυθμοί είναι πολύ υψηλοί, δεν είναι σαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής βοηθάει τους νέους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θα ήθελα να παραμείνω εδώ και τη νέα χρονιά».

Φυσικά στόχος του είναι η εθνική: «Άμα το αξίζεις πρέπει να σε καλέσει ο προπονητής στην Εθνική, δεν μετράει η ηλικία. Με χαροποίησε ιδιαίτερα που είδα νέα παιδιά και ευελπιστώ να αγωνιστώ κι εγώ με την Εθνική. Η Εθνική έχει βελτιωθεί αισθητά και θα ήταν ιδανικό να τελειώσει η σεζόν με μια κλήση στην Εθνική».

Επίσης μίλησε για την εξαιρετική πορεία της Νις στο πρωτάθλημα και για τον Μάριο Μπαλοτέλι: «Σίγουρα είναι μια πολύ καλή χρονιά, αρχικός στόχος της ομάδας ήταν να βρεθούμε στην πρώτη τριάδα και να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η χρονιά πήγε διαφορετικά στην αρχή, ήμασταν πρώτοι για μεγάλο χρονικά διάστημα, στη συνέχεια χάσαμε κάποιους βαθμούς και πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση μέχρι τέλους. Ο Μπαλοτέλι είναι ωραίος τύπος, έχουμε μια πιο κοντινή σχέση, διότι μιλάμε ιταλικά και συζητάμε διάφορα πράγματα καθημερινά. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μας έχει βοηθήσει αρκετά τη φετινή σεζόν με τα γκολ του. Ο κόσμος τον έχει σαν το «κακό» παιδί, αλλά είναι πολύ ήρεμος, ειδικά στην προπόνηση. Με χαροποιεί που έχω συμπαίκτη έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags