Facebook Pixel "Ατσάλινη" η Βασίλισσα - Άντεξε και πάει για τιτανομαχία με την Μεγάλη Κυρία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-10 23:37:00

"Ατσάλινη" η Βασίλισσα - Άντεξε και πάει για τιτανομαχία με την Μεγάλη Κυρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ατσάλινη" η Βασίλισσα - Άντεξε και πάει για τιτανομαχία με την Μεγάλη Κυρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ δεν πανικοβλήθηκε από τα γρήγορα γκολ της Ατλέτικο, λυτρώθηκε με γκολ του Ίσκο και γνώρισε "γλυκιά" ήττα  (2-1) που την στέλνει στον τελικό του Κάρντιφ κόντρα στη Γιουβέντους!

Του Δημήτρη Δημητρόπουλου

To πρώτο ημίχρονο τα είχε… όλα, σε τέτοιο βαθμό που όταν ολοκληρώθηκε μπορούσε κανείς να νιώσει ότι έχει δει ολόκληρο ματς και όχι απλά ένα 45λεπτο!

Η Ατλέτικο ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα της επέτρεπε να ελπίζει για ανατροπή από το «βαρύ» 3-0 του πρώτου αγώνα. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε πίεσαν «λυσσασμένα» στα πρώτα λεπτά και είδαν τον Νάβας να αποκρούει δύσκολα την κοντινή προβολή του Κόκε στο 6’. Η «απάντηση» της Ρεάλ ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Κασεμίρο έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Όμπλακ σε φανταστική επέμβαση, ωστόσο το γκολ τελικά το πέτυχε η Ατλέτικο.

Στο 12’ ο Κόκε εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαούλ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνοντας το 1-0. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 16’ το «Βιθέντε Καλδερόν» πήρε… φωτιά. Ο Τόρες ανετράπη εντός περιοχής από τον Βαράν, ο Τσακίρ υπέδειξε πέναλτι και ο Γκριεζμάν ευστόχησε για το 2-0, που έφερνε την Ατλέτικο ένα γκολ μακριά από την ισοφάριση του σκορ του πρώτου ματς!

Παρ’ όλα αυτά, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε και οι «ροχιμπλάνκος» άρχισαν να… παίζουν με τη φωτιά, καθώς άφησαν την μπάλα συνεχώς στα πόδια της Ρεάλ. Η ομάδα του Ζιντάν επέβαλλε εντελώς τον ρυθμό της και τελικά δικαιώθηκε στο 42’. Ο Μπενζεμά έκανε εκπληκτική ενέργεια αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους στη γραμμή του άουτ. Ο Γάλλος γύρισε στον Κρόος στο ύψος του πέναλτι, αυτός πλάσαρε αναγκάζοντας τον Όμπλακ σε σπουδαία απόκρουση, αλλά στην επαναφορά ο Ίσκο σκόραρε από κοντά και έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα της Ατλέτικο, η οποία πλέον έψαχνε τρία γκολ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε σχέση με το πρώτο. Ναι μεν η Ατλέτικο προσπαθούσε να επιτεθεί, όμως η Ρεάλ με αυτοπεποίθηση, καλή άμυνα και φοβερό κράτημα της μπάλας δεν την άφηνε να βρει ρυθμό. Η Ρεάλ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ρονάλντο να σουτάρει άουτ στο από καλή θέση στο 58’, αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής που την κράτησε όρθια όποτε χρειάστηκε ήταν ο Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ έκανε απίθανη διπλή απόκρουση στο 66’ σε πλασέ του Καράσκο και κεφαλιά του Γκαμεϊρό, ενώ επενέβη και στο σουτ του Γκριεζμάν στο 71’. Ενδιάμεσα είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ γκολ του Ρονάλντο (69’) σε μια οριακή φάση.

Η Ατλέτικο πήρε την κατοχή της μπάλας στο τελευταίο 20λεπτο και συνέχισε να πιέζει, έστω κι αν η αποστολή της ήταν πολύ δύσκολη. Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ράμος να διώχνει σε κόρνερ προ του Γκαμεϊρό από πολύ κοντά, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Η Ατλέτικο αποχαιρέτησε το «Βιθέντε Καλδερόν» (από του χρόνου θα παίζει στο καινούργιο γήπεδό της) με μια νίκη χωρίς αντίκρισμα, ενώ η Ρεάλ πάει στο Κάρντιφ για διεκδικήσει το 12ο συνολικά και δεύτερο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους στον τελικό της 3ης Μαΐου!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε):Όμπλακ, Χιμένες (57’ Παρτέι), Γοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε (76’ Κορέα), Καράσκο, Γκριεζμάν, Τόρες (56’ Γκαμεϊρό)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν):Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Ντανίλο, Κασεμίρο (76’ Βάθκεθ), Μόντριτς, Κρόος, Ρονάλντο, Ίσκο (87’ Μοράτα), Μπενζεμά (76’ Ασένσιο)
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags