Facebook Pixel Τι τα θέλει τα εκατομμύρια; Να τι έχει ο Ολυμπιακός που δεν έχει η ΤΣΣΚΑ - Θα «τρέμουν» στον τελικό!
| 2017-05-19 22:22:00

Τι τα θέλει τα εκατομμύρια; Να τι έχει ο Ολυμπιακός που δεν έχει η ΤΣΣΚΑ - Θα «τρέμουν» στον τελικό!

Τι τα θέλει τα εκατομμύρια; Να τι έχει ο Ολυμπιακός που δεν έχει η ΤΣΣΚΑ - Θα «τρέμουν» στον τελικό!

Οι παικταράδες των Πειραιωτών και ο Σφαιρόπουλος… έγραψαν το τεράστιο μπάτζετ των Ρώσων και προκρίθηκαν στον τελικό. Η σκακιέρα, το νούμερα που ζαλίζει και ο Σπανούλης.

Ο, τι και να πεις πλέον για τον Ολυμπιακό, είναι λίγο. Η ομάδα, που έχει κάνει δεύτερή της φύση το ακατόρθωτο, για μία ακόμη φορά εξέπληξε τη μπασκετική κοινότητα.

Οχι μόνο για αυτή καθ' αυτή τη πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας, αλλά κυρίως με τον τρόπο, με τον οποίο τα κατάφερε. Η ΤΣΣΚΑ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν το αφεντικό, αλλά στην τελική ευθεία οι Πειραιώτες έκαναν τα μαγικά τους και έκοψαν το νήμα, οδεύοντας για την τέταρτή τους ευρωπαϊκή κούπα.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στους Ρώσους έδωσε τις απαντήσεις τους σε όσους τον θεωρούσαν… αουτσάιντερ και πλέον πάει στον τελικό της Κυριακής με άλλον αέρα. Μετά και τη σημερινή νίκη κόντρα στην «Αρκούδα», είναι σίγουρο ότι ο αντίπαλος του την Κυριακή θα… τρέμει. Θα φοβάται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις για το νέο θρίαμβο της ελληνικής ομάδας. Από την τεράστια εμφάνιση του Μάντζαρη και του Παπανικολάου; Από την μαγκιά του Αγραβάνη; Από την κλάση του Γιώργου Πρίντεζη; Από τα τρομερά τρίποντα;

Η από το μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη, που στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού έβαλε τα σφραγίδα του για μία ακόμη φορά, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο τον μπασκετικό κόσμο!

Την ίδια ώρα το πάθος ήταν ασίγαστο, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος νίκησε στη σκακιέρα των προπονητών τον Δημήτρη Ιτούδη. Δεν είναι λίγο πράγμα να αποκλείεις μία ομάδα, που έχει κοντά στα 43 εκ. Ευρώ…

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός για ακόμα μία φορά, για ακόμα μία χρονιά, για ακόμα μία διοργάνωση, απέδειξε ότι τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ. Οι Πειραιώτες μπορεί μην έχουν το μπάτζετ των Ρώσων, έχουν όμως παικταράδες και ψυχή!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags