Ο Σέρχιο Αραούχο αποχαιρέτησε την ΑΕΚ με τον καλύτερο τρόπο, αφού σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στον Πανιώνιο που έστειλε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός έκανε δηλώσεις στη Nova και τόνισε ότι λυπάται που τελειώνουν πέντε μήνες ευτυχίας στη χώρα μας, ενώ είπε πως είναι ερωτευμένος με την Ένωση και ελπίζει να γυρίσει μια μέρα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ανάμικτα συναισθήματα, νιώθω πολύ περίεργα, είμαι φυσικά χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα μου που θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είμαι λυπημένος γιατί τελειώνουν σήμερα πέντε μήνες ευτυχίας στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είμαι ερωτευμένος με αυτή την ομάδα και την πόλη, ελπίζω να μπορέσω να γυρίσω σύντομα εδώ, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, χαρά και λύπη μαζί.

Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, θα βάλω τα δυνατά μου για να γυρίσω, τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου το θέλουμε, αλλά μου έχει πει ο Πρόεδρος της Λας Πάλμας ότι περιμένει να επιστρέψω δυνατός στην ομάδα του, όπως είμαι τώρα. Είμαι στεναχωρημένος λοιπόν, γιατί αύριο φεύγω από την Αθήνα. Θυμάμαι ότι πριν έρθω να παίξω στην Ελλάδα, ακόμα και οι φίλοι μου έλεγαν ότι είμαι τρελός, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα και τα στοιχήματα».

Ήθελα να έρθω εδώ και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα, είναι δύσκολη στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος μου εξήγησε τι θέλει από εμένα, μίλησα επίσης με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ και με έπεισε να έρθω εδώ. Οφείλω πολλά στον προπονητή μου, γιατί μετά από 1.5 χρόνο αδράνειας, που δεν έπαιζα πολύ, αυτούς τους 4 με 5 μήνες στην Ελλάδα επανήλθα και έδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω μια ομάδα.

Τώρα θα κοιτάξουμε όλοι να ξεκουραστούμε και μακάρι να μπορέσω να επιστρέψω. Αυτό που έζησα εδώ ήταν ωραίο, με τους συμπαίκτες μου δουλέψαμε μαζί σαν μια γροθιά, χαιρόμασταν όλοι μαζί στις χαρές της ομάδας και υποφέραμε όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Θα λυπηθώ πραγματικά αν γυρίσω εδώ και λείπει έστω και ένας από αυτούς, οφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου».