Facebook Pixel Απέρριψε 3 εκ. ευρώ για τον …Ολυμπιακό!
| 2017-06-02 13:00:00

Απέρριψε 3 εκ. ευρώ για τον …Ολυμπιακό!

Απέρριψε 3 εκ. ευρώ για τον …Ολυμπιακό!

Πρόσωπο των ημερών είναι το τελευταίο διάστημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς συνεχώς πλησιάζει και απομακρύνεται η περίπτωση του από τους "ερυθρόλευκους".

Γιατί ενώ έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στην Ξάνθη, έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι είναι άπειρος προπονητής, αμυντικογενής, που δεν έχει φόντα για να σταθεί στον Ολυμπιακό. Κάτι που, όπως μαθαίνει ο SportDog, πληγώνει τον Ρουμάνο προπονητή.

Γιατί ο Λουτσέσκου έχει πετύχει αρκετά πράγματα στην καριέρα του και κάπου θεωρεί ανούσια τη σύγκριση που επιχειρούν να κάνουν κάποιοι με τον Πέδρο Μάρτινς, για παράδειγμα. Ο Ραζβάν έχει γίνει αγαπητός όπου έχει εργαστεί, ενώ έχει πετύχει και αξιοσημείωτα πράγματα στην καριέρα του. Για παράδειγμα το γεγονός ότι έχει διεκδικήσει πρωτάθλημα και έχει κατακτήσει Κύπελλο με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ενώ με την ίδια ομάδα έφτασε μέχρι τους "8" του ΟΥΕΦΑ.

Έμεινε για δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας (μέχρι που έληξε το συμβόλαιό του), πήγε στο Κατάρ και κέρδισε το Κύπελλο, ενώ έφτασε με την ομάδα του μέχρι του 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Θεωρεί δηλαδή ότι έχει την εμπειρία για να σταθεί στον πάγκο μεγάλης ομάδας, καθώς εργάζεται 15 χρόνια ως προπονητής με αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Γι' αυτό και κάπου τον ενοχλεί η σύγκριση με τον Πέδρο Μάρτινς, για παράδειγμα, που τον βγάζει ...ακατάλληλο για τον πάγκο του Ολυμπιακού! Γιατί είναι δεδομένο ότι υπάρχει προσέγγιση από τους Πειραιώτες προς την πλευρά του Λουτσέσκου, κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Ρουμάνο προπονητή.

Ίσως να μην είναι τυχαίο και το γεγονός όττι απέρριψε πρόταση 3 εκ. ευρώ για δύο χρόνια, από ομάδα του Κατάρ, αφού η προοπτική του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν φιλόδοξο προπονητή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags