Facebook Pixel Μεγάλες ατάκες του Μέσι για τον Ρονάλντο και μια αποκάλυψη!
| 2017-06-08 12:09:00

Μεγάλες ατάκες του Μέσι για τον Ρονάλντο και μια αποκάλυψη!

Μεγάλες ατάκες του Μέσι για τον Ρονάλντο και μια αποκάλυψη!

Ο Αργεντινός άσος σε συνέντευξη του στο ESPN μίλησε για τον Πορτογάλο άσο, την "κόντρα" τους, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στους "μπλαουγκράνα".

Αναλυτικά:

Για την "κόντρα" με τον Ρονάλντο, είπε: "Πάντα το έλεγα κι αυτός από την πλευρά του έκανε το ίδιο. Είναι (η κόντρα) κατασκευασμένη από τα media παρά από εμάς. Κι αυτός κι εγώ θέλουμε να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό και αυτό κάνουμε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας τεράστιος παίκτης με φοβερά προσόντα. Βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Γι` αυτό και είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο".

Για την ανανέωση του με την Μπαρτσελόνα: "Θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα και θα δούμε τι θα γίνει. Ανέκαθεν αυτό ονειρευόμουν κι αυτό ήθελα."

Για την κατάσταση του: "Πάντα όταν αγωνίζομαι το κάνω για να κερδίσω και να τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο γι` αυτό η σεζόν ήταν η καλύτερη δυνατή. Το ίδιο ένιωθα και τις προηγούμενες χρονιές".

Για την Αργεντινή: "Τρεις φορές πήγαμε σε τελικό και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Σε εκείνες τις στιγμές δεν είχαμε τύχη για να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν είναι εύκολο να σηκώσεις κεφάλι μετά από έναν χαμένο τελικό κι εμείς το κάναμε, πηγαίνοντας σε άλλους δύο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags