Facebook Pixel "Θα γιγαντωθεί η κόντρα με ΠΑΟΚ" - "Δεν κάνει γκελ ο Λουτσέσκου" - "Υπάρχει και το πάθημα της ΑΕΚ..."
| 2017-06-13 19:13:00

"Θα γιγαντωθεί η κόντρα με ΠΑΟΚ" - "Δεν κάνει γκελ ο Λουτσέσκου" - "Υπάρχει και το πάθημα της ΑΕΚ..."

"Θα γιγαντωθεί η κόντρα με ΠΑΟΚ" - "Δεν κάνει γκελ ο Λουτσέσκου" - "Υπάρχει και το πάθημα της ΑΕΚ..."

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μπούζος, μιλάει στο SportDog για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Τι ισχύει με τον προπονητή, πόσες μεταγραφές θα γίνουν και τι… φοβάται με το γήπεδο!

Προπονητή από το πάνω ράφι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και όχι λύσεις που να μαθαίνουν στου Κασίδη το κεφάλι, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στον SportDog ο Γιώργος Μπούζος.

Ο διευθυντής τού Μetropolis FM έκανε λόγο για γενικευμένο πόλεμο ανάμεσα στους μεγαλομετόχους των ομάδων, μίλησε για τη συμμαχία Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

"Αυτό που θέλουν όλοι στον ΠΑΟΚ είναι να πάρει το πρωτάθλημα. Παλιά ήταν που αποτελούσε ευσεβή πόθο, φέτος έχει ομολογηθεί δημόσια. Τελευταία φορά το είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στη Γενική Συνέλευση, είπε ότι αυτός είναι ο στόχος για την επόμενη σεζόν. Για πρώτη φορά σηκώνεται ο πήχης τόσο ψηλά και με τόσο κατηγορηματικό τρόπο", σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Μπούζος και συμπλήρωσε:
 

"Δεν υπάρχουν συμμαχίες. Τελευταία ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι από τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ δίπλα στην ΑΕΚ. Φαίνεται τώρα ότι ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ απέναντι από τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις ομάδες αλλά και με τους μεγαλομετόχους τους. Υπάρχουν φορές που οι τρεις της Αθήνας, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, συνασπίζονται εναντίον του ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό μπορεί να διαμορφωθεί, να αλλάξει αύριο. Έχει χοντρύνει το παιχνίδι, καθώς δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο αλλά για κολοσσίαια επιχειρηματικά συμφέροντα, πολιτικά συμφέροντα, μιλάμε για το ποια κυβέρνηση θα ανέβει και ποια θα φύγει. Όλα αυτά δημιουργούν σκληρό πόκερ, που δεν εξαντλείται σε ένα οφσάιντ ή σε ένα πέναλτι. Να περιμένουμε ότι αυτή η κόντρα θα γιγαντωθεί και θα εμφανιστούν κι άλλα χτυπήματα, όπως αυτό που βγήκε με το λαθρεμπόριο τσιγάρων. Όλα αυτά εντάσσονται σε ένα ευρύτερο κλίμα που περιέγραψα".

Με τον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ τι γίνεται;

"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν προπονητή με νοοτροπία πρωταθλητή και με σχετική εμπειρία. Οι δοκιμές στου Κασίδη το κεφάλι, με Γιώργο Γεωργιάδη και Ίβιτς, δεν μπορούν να δώσουν άμεσα τα αποτελέσματα που θέλει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα χρειάζεται έναν έμπειρο πρωταθλητή προπονητή. Ο Λουτσέσκου δεν κάνει γκελ στον κόσμο της ομάδας και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει ηλεκτρική καρέκλα στον πάγκο του, δεν έχει προπονητικό κεφάλαιο να ξοδέψει. Στην πρώτη ή τη δεύτερη αποτυχία θα βρεθεί εκτεθειμένος. Χρειάζεται προπονητή που να αντέχει, για αυτό ψάχνονται πολύ στον ΠΑΟΚ. Που εμφάνισε πάλι την παιδική ασθάνεια της οργανωτικής αδυναμίας, καθώς η πρώτη συγκέντρωση είναι στις 25 Ιουνίου και περίπου 10 μέρες πριν την πρώτη προπόνηση δεν υπάρχει ακόμα προπονητής. Δεν λέει κάτι αυτό;".

Πώς περιμένετε την ενίσχυση του ρόστερ;

"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σίγουρα έναν τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Γλύκου. Επίσης θέλει έναν στόπερ μετά από τη φυγή του Τζαβέλλα. Ο Τσίμιροτ αναμένεται να πωληθεί, οπότε θέλει τουλάχιστον έναν χαφ. Συν έναν φορ και έναν εξτρέμ. Αλλά πρέπει αυτοί οι παίκτες να είναι πολύ καλοί, δύο φορές καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν ήδη. 4-5 προσθήκες στοχευμένες και όχι να έρχονται κάθε χρόνο 10-12 παίκτες και να φεύγουν άλλοι τόσοι".

 Στο κομμάτι γήπεδο, που μπορεί να βάλει σε διαφορετική τροχιά τον ΠΑΟΚ, τι θα μπορούσαμε να πούμε;

"Εκτιμώ ότι θα καθυστερήσει, δεν είναι έτοιμος ο Σαββίδης ακόμα να πάρει την απόφαση που πρέπει. Ακόμα δεν ξέρουν αν θα πάνε σε νέο χώρο ή αν θα κάνουν ένα γερό λίφτινγκ σε αυτό το γήπεδο. Γιατί υπάρχει και το πάθημα της ΑΕΚ, που γκρέμισε το γήπεδό της και τώρα είναι χωρίς γήπεδο. Θεωρώ ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι συνθήκες για αυτή την υπόθεση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags