Facebook Pixel "Φορτωμένοι" Λυμπερόπουλος-Ουζουνίδης - Ποιος Μπεργκ; Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
| 2017-06-21 23:53:00

"Φορτωμένοι" Λυμπερόπουλος-Ουζουνίδης - Ποιος Μπεργκ; Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό

"Φορτωμένοι" Λυμπερόπουλος-Ουζουνίδης - Ποιος Μπεργκ; Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό

Αν και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία, πως σύντομα θα βρεθεί λύση (όχι η καλύτερη…) για την αποχώρηση του Μάρκους Μπερκ, στο Τριφύλλι υπάρχουν νέα – μεγαλύτερα προβλήματα!

Στα άκρα έφτασαν οι σχέσεις του Παναθηναϊκού και του Μπεργκ την Τετάρτη. Ο Σουηδός έκανε προσφυγή, προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθέρας του και να πάει στην Αλ Αΐν, ισχυριζόμενος, ότι του οφείλονται χρήματα. Οι «πράσινοι» ανταπάντησαν με σκέψεις για καταγγελία του Σουηδού και της αραβικής ομάδας, για παράνομες διαπραγματεύσεις, καθότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019. Παράλληλα το «τριφύλλι» υποστήριξε, ότι στον Μπεργκ χρωστάει μία δόση, η οποία θα καταβληθεί όσον ούπω.

Όπως καταλαβαίνετε, δημιουργήθηκε μία πολύ εχθρική ατμόσφαιρα. Αν η υπόθεση οδηγούταν δικαστικά, τότε οι συνέπειες θα ήταν ασύμφορες και για τις δύο μεριές. Γι'αυτό, αργά το βράδυ της Τετάρτης, διέρρευσε, ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας, μεταξύ της ελληνικής ομάδας και του Σουηδού διεθνή φορ και υπάρχει θετική διάθεση για να τα βρούνε.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει συμβιβασμός με την πλευρά του Μπεργκ, ώστε να φύγει άμεσα για την Αλ Αΐν, με την οποία έχει ήδη δώσει τα χέρια. Ωστόσο, το θέμα με τον Σουηδό φαίνεται πως έχει ανοίξει μεγαλύτερες πληγές στον σύλλογο.

Η κατάσταση πλέον δείχνει να είναι οριακή, υπάρχουν πληροφορίες πως κι άλλοι παίκτες σκέφτονται το ενδεχόμενο προσφυγής, ώστε να φύγουν ως ελεύθεροι (ένας εξ αυτών είναι ο Χουλτ), ενώ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μη πληρωμή μισθών, δόσεων και άλλων λειτουργικών εξόδων.

Πηγές, δε, αναφέρουν, ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα ζητήσουν συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, καθώς εδώ και πολύ καιρό έχουν λάβει την υπόσχεση του προέδρου ότι όλοι θα πληρώνονται κανονικά, ωστόσο ακόμα δεν έχουν δει… τις πράξεις!

Όλα αυτά, λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Η κατάσταση είναι οριακή και για αυτό προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής, επιθυμούν άμεσα να βρεθεί λύση για τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags