Ο Αιγύπτιος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για λόγους συμπεριφοράς και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει και από την Φεϊρένσε, χωρίς καλά καλά να έχει συμπληρώσει εβδομάδα στην ομάδα.
Σύμφωνα με την Record, ο Ουάρντα φλέρταρε με δύο συζύγους συμπαικτών του, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της περασμένης Τετάρτης (9/8), γεγονός που εξόργισε τις δύο γυναίκες, που ανέφεραν το περιστατικό στους άντρες τους.
Αυτό προκάλεσε άσχημη εντύπωση στους ανθρώπους της Φεϊρένσε, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακυρώσει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ κι ενώ τον έχει αφήσει, ήδη, εκτός προπονήσεων.
"Έχει απλά περάσει από ιατρικές εξετάσεις, δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί στην ομάδα", σημείωσε ο προπονητής των Πορτογάλων, Νούνο Μάνσα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο