Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, Ο Ολυμπιακός φέρεται να απέρριψε πρόταση της Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Φελίπε Πάρντο.

Ο ίδιος ο παίκτης μίλησε στη Κολομβία και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Crack Deportivo» του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio Genesis 970» και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της αργεντίνικης ομάδας.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι συζήτησε μαζί της και δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στην Αργεντινή, αν και ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Έχουν υπάρξει επαφές με την Ιντεπεντιέντε αλλά τίποτα περισσότερο. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζει μόνο ο μάνατζέρ μου. Θα ήταν πολύ καλό να παίξω στην Αργεντινή όμως εγώ το μόνο που ξέρω στην παρούσα φάση είναι ότι υπάρχει απλώς ενδιαφέρον για μένα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου όμως τώρα και ελπίζω να παίξω στο αυριανό παιχνίδι (σ.σ. με τη Λαμία). Μίλησα με τον Αριέλ Ολάν (σ.σ. τον προπονητή της Ιντεπεντιέντε), συστηθήκαμε, είπαμε κάποια γενικά πράγματα αλλά τίποτα περισσότερο. Μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του και είπε ότι θα μιλήσει και με τον μάνατζέρ μου».

«Τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα συμβεί, αφήνω τα πάντα στην ομάδα και τον μάνατζέρ μου. Γνωρίζω ότι η Ιντεπεντιέντε είναι μια σπουδαία ομάδα με υπέροχους οπαδούς, όμως τώρα το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο Ολυμπιακός, το ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League. Ανάλογα το τι θα αποφασίσει η ομάδα μου, θα δούμε τι θα γίνει».