Facebook Pixel Απίστευτα «καρφιά» Έλληνα προπονητή για Λουτσέσκου - Γιατί τον χαρακτηρίζει αντιεπαγγελματία!
| 2017-08-26 12:26:00

Απίστευτα «καρφιά» Έλληνα προπονητή για Λουτσέσκου - Γιατί τον χαρακτηρίζει αντιεπαγγελματία!

Απίστευτα «καρφιά» Έλληνα προπονητή για Λουτσέσκου - Γιατί τον χαρακτηρίζει αντιεπαγγελματία!

Άνοιξε το στόμα του και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε πού να κρυφτεί!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM μίλησε ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και νυν της Akropolis Στοκχόλμης, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, εξαπολύοντας… μύδρους εις βάρος του Ράζβαν Λουτσέσκου! Μεταξύ άλλων, είπε:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε ποτέ στο παιχνίδι. Δεν προσγειώθηκε ποτέ στην Σουηδία. Δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες αλλά αναφέρομαι στον ποδοσφαιρικό οργανισμό ΠΑΟΚ. Για μία ακόμα φορά, η υπεροψία που δείχνουμε εμείς ως Έλληνες που νομίζουμε ότι υα ξέρουμε όλα και νομίζουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα. Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχει αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε τα μάτια του μόνος του»

«Θεωρώ πως και ο κ.Λουτσέσκου έβαλε και αυτός το χεράκι του. Ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε πολύ το παιχνίδι γιατί είχε να προφυλάξει τρία αποτελέσματα. Να πετύχει ένα γκολ, να φέρει ισοπαλία και να χάσει με ένα γκολ διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε ποτέ. Φάνηκε πως ο αντίπαλος προπονητής είχε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ έκανε κακό η αλλαγή του Μπίσεσβαρ. Ήταν ο μόνος παίκτης που μπορούσε να παίξει στον άξονα και να κρατήσει την μπάλα. Μετά την αλλαγή αυτή ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είχε μία «καθίζηση» και δεν γίνεται να τρώει δύο γκολ από τον άξονα».

«Στον ΠΑΟΚ, ίσως έχουν αναπαυθεί από τα χρήματα που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης και δεν έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο. Αυτή είναι η τοποθέτηση μου».

«Η Έστερσουντ ακολούθησε ένα πλάνο, ήξερε τι έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε αγωνιστική ταυτότητα. Μάλλον θεώρησαν ότι ήταν ένας εύκολος αντίπαλος. Στα πρώτα δέκα λεπτά δεν είχε περάσει το κέντρο και αυτό μου έδειξε, ότι ήθελε να τελειώνει γρήγορα, να πάρουμε την ισοπαλία και να φύγουμε. Επίσης, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πως δεν αντέδρασε ύστερα από το πρώτο γκολ που δέχτηκε. Δεν είχε δεύτερο πλάνο».

«Μου έκανε εντύπωση που ο Λουτσέσκου έκανε αναφορά μετά το τέλος του αγώνα για την φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι είναι αντιεπαγγελματικό αυτό. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πρέπει να παίρνεις την ευθύνη πάνω σου και όχι να προσπαθείς να δώσεις τις ευθύνες σε άλλους. Δεν είχε εναλλακτικό πλάνο ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags