Η επέμβαση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο χέρι ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (29/8), ωστόσο τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.
Αιτία είναι το γεγονός ότι ο Ουκρανός στόπερ εξετάζει το ενδεχόμενο να χειρουργηθεί στο εξωτερικό από δικό του γιατρό.
Έτσι, ζήτησε και πήρε άδεια από τον γιατρό της Ένωσης, Παντελή Νικολάου, για να εξετάσει και αύριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του.
Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να απουσιάσει για περίπου ένα μήνα μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, ενώ θυμίζουμε ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου επειδή η λάμα που είχε τοποθετηθεί στο χέρι του έσπασε, με αποτέλεσμα ο Ουκρανός να παίζει με ειδικό νάρθηκα το τελευταίο διάστημα προκειμένου να μη χάσει τα ευρωπαϊκά ματς του καλοκαιριού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο