Facebook Pixel "Stop" στη Ρεάλ από τη Λεβάντε, μοιραίος ο Μπέιλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-09 15:53:00

"Stop" στη Ρεάλ από τη Λεβάντε, μοιραίος ο Μπέιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Stop" στη Ρεάλ από τη Λεβάντε, μοιραίος ο Μπέιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ρεάλ έκανε γκέλα ολκής, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη μαχητική Λεβάντε, με τον Ουαλό να χάνει τα άχαστα αυτή τη φορά! Αποβλήθηκε στο τέλος ο Μαρσέλο, δοκάρι ο Κρόος στις καθυστερήσεις!

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα επίσημα λόγω τιμωρία και αρκετά πειράματα, όπως η χρησιμοποίηση του Μαρσέλο σε θέση αριστερού εξτρέμ, το μεσημέρι κύλησε εφιαλτικά για την «βασίλισσα».

Στο 17ο λεπτό μία παιδική αντίδραση της άμυνας και το Καρβαχάλ σε εκτέλεση πλάγιο έδωσε την ευκαιρία στον Ιβι για να ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς (12’, 0-1).

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Ρεάλ Μαδρίτης από τον τραυματισμό του Μπενζεμά που αντικαταστάθηκε με τράβηγμα (28’) με τους γηπεδούχους να μοιάζουν ασύνδετοι και χλωμοί.

Η γρήγορη ισοφάριση από τον Λούκας Βάθκεθ (36’) σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ, έφερε στον αέρα οσμή ανατροπής, αλλά η γενναία Λεβάντε άντεξε ως το τέλος στην πίεση.

Η Ρεάλ έχασε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες της στο τέλος, όταν ο Μπέιλ αστόχησε σε κεφαλιά εξ’ επαφής (88’) και ο Κρόος σημάδεψε το δοκάρι (92’) με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ακόμα μία απώλεια, αφού ένα λεπτό πριν το τέλος αποβλήθηκε ο Μαρσέλο, κάνοντας ακόμα πιο πικρό το τελικό 1-1 που ενδέχεται να αφήσει την πρωταθλήτρια Ισπανίας από πολύ νωρίς στο -4 από την κορυφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags