Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτά» δεδομένα στον Ολυμπιακό με Ανσαριφάρντ και Βούκοβιτς - Τι «τρέχει» με Βέλλιο
| 2017-09-30 22:54:00

«Καυτά» δεδομένα στον Ολυμπιακό με Ανσαριφάρντ και Βούκοβιτς - Τι «τρέχει» με Βέλλιο

Sportdog Team
«Καυτά» δεδομένα στον Ολυμπιακό με Ανσαριφάρντ και Βούκοβιτς - Τι «τρέχει» με Βέλλιο

Μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας ο Τάκης Λεμονής. 

Η διαχείριση του πλούσιου ρόστερ στον Ολυμπιακό είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, το οποίο, πάντως, δεν δείχνει να πονοκεφαλιάζει τον Τάκη Λεμονή. Ο έμπειρος κόουτς φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ προβληματίζεται ιδιαίτερα για την κατάσταση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Είναι γνωστό ότι ο Ιρανός φορ επί εποχής Μπέσνικ Χάσι δεν χωρούσε ούτε μέσα στο ροτέισον του Κοσοβάρου τεχνικού. Ο διεθνής επιθετικός δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του πρώην προπονητή του και ευελπιστούσε ότι ο ερχομός του Τάκη Λεμονή θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για τον ίδιο.

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από την αποστολή που ανακοινώθηκε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο,  ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμένει εκτός πλάνων. Ο Τάκης Λεμονής είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Εμάνουελ Εμενίκε, του Ούρος Τζούρτζεβιτς και του Μοχάμεντ Μπεν στην κορυφή της επίθεσης και δύσκολα θα «ενεργοποιήσει» τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου.

Το μόνο σενάριο στο οποίο μπορεί να ελπίζει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι να χρησιμοποιηθεί ο Μοχάμεντ Μπεν ως εξτρέμ και έτσι να ανοίξει μία θέση στη γραμμή των κεντρικών επιθετικών, αλλά κι αυτό μοιάζει να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Έτσι, ο 27χρονος άσος δεν αναμένεται να έχει κάποιο ρόλο μέσα στον Ολυμπιακό παρά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Από την άλλη, τα θετικά νέα έρχονται για τους Χρβόγε Μίλιτς και Αντρέ Μάρτινς, καθώς ο 57χρονος τεχνικός πιστεύει ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Όπως προκύπτει, πάντως, δεν θα είναι στις άμεσες προτεραιότητές του, αλλά θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα μέσα σε επίπεδο ροτέισον. Ο δεύτερος, μάλιστα, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το αυριανό ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σοβαρός προβληματισμός, τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και στη διοίκηση, για την κατάσταση του Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος αν και αποκτήθηκε με μεγάλο συμβόλαιο, παραμένει εκτός πλάνων και ακόμα δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα.

Τέλος, δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα θέμα μεταγραφής του Απόστολου Βέλλιου στην ομάδα του Πειραιά, παρότι ο Έλληνας φορ δεν αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Έλληνας άσος δεν έχει καμία επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ και στο λιμάνι δεν κοιτάζουν στην παρούσα φάση την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags