Facebook Pixel Με πολύ Σισέ και… μπόλικο Μήτσιο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-16 22:25:00

Με πολύ Σισέ και… μπόλικο Μήτσιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολύ Σισέ και… μπόλικο Μήτσιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, αλλά τελικά νίκησαν την Καβάλα με 4-2. Φωνάζουν οι «Αργοναύτες» για το πέναλτι στον Νίνη, με το οποίο έγινε το 3-2. Φοβερός για ακόμα ένα ματς ο Σισέ που πέτυχε δύο γκολ και έφτιαξε άλλα δύο. Δύο τέρματα και από τον Αμπντούν, ένα ο Κατσουράνης.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, στο πρώτο ημίχρονο… χορτάσαμε γκολ και θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, όταν από λάθος απομάκρυνση του Σαριέγκι, ο Αμπντούν έπιασε ωραίο το σουτ και έκανε το 1-0. Το γκολ αφύπνισε τους «πράσινους», οι οποίοι στα επόμενα λεπτά βγήκαν μπροστά και τελικά στο 12’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Βύντρα έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σισέ με το κεφάλι έστρωσε στον Κατσουράνη και αυτός με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Το «τριφύλλι» στα επόμενα λεπτά συνέχισε να πατάει καλύτερα και τελικά στο 31’ ο Σισέ, μετά από εξαιρετική πάσα του Κατσουράνη, έκανε το 2-1. Ο ΠΑΟ όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο 43’ ο Σιμάο σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε αμέσως πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αμπντούν, ο καλύτερος παίκτης της Καβάλας μέχρι εκείνη τη στιγμή και με… καλλιτεχνικό τρόπο νίκησε τον Τζόρβα για το 2-2.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά και από τα πρώτα λεπτά πίεσε για κάποιο γκολ. Οι «πράσινοι» έχασαν ορισμένες ευκαιρίες, όμως γκολ μέχρι το 60’ δεν έβαλαν, ενώ παράλληλα τα αμυντικά τους  κενά έδιναν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους. Τελικά στο 65’ ήρθε το γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης "τσίμπησε" τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Θεοδωρέλης τον έριξε με το σώμα στο έδαφος και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Από τα ριπλέι πάντως, φαίνεται πως η απόφασή του είναι αυστηρή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σισέ, ο οποίος σημάδεψε σωστά και έκανε το 3-2.

Στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν εύκολα για το «τριφύλλι», ενώ ο Χριστοδουλόπουλος στο 83’ από κοντά, ύστερα από φοβερή πάσα του Σισέ, έκανε το 4-2. Μάλιστα, ο Λάζαρος στο 90’ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Το live του Sportdog:

90+3' Τέλος της αναμέτρησης

90'
Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Ο Χιστοδουλόπουλος θα κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στην αγκαλιά του Βαγέχο.

83' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος έβγαλε ωραία τη μπάλα στα δεξιά για τον Σισέ, αυτός γύρισε έξυπνα στον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος σε κενό τέρμα έκανε το 4-2


pao kavala 4-2 marinos

76’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης πέρασε στην θέση του Νίνη

73’ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Ντικρόκ έπιασε έναν «κεραυνό» από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Τζόρβας όμως με δυσκολία σε κόρνερ.

70' Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Βαγιέχο τραυματίστηκε και την θέση του πήρε Κατεργιαννάκης!

64' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Δυνατή εκτέλεση από τον Σισέ και 3-2

63' Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης πέφτει μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Θεοδωρέλη και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Τον… χτύπησε ρεύμα τον Νίνη, τραβηγμένο το πέναλτι.

61' Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος πέρασε στην θέση του Γκαρσία και ο Χριστοδουλόπουλος στην θέση του Γκοβού. Ο Γκαρσία βγήκε λέγοντας κάποια... γαλλικά.

60' Αυτός ο Αμπντούν δεν σταματιέται με τίποτα. Ο Αλγερινός έκανε ωραία ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή, επιχείρησε και το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τζόρβα

55' Νέα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατσουράνης βγάζει τη σέντρα για τον Σισέ, αυτός παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Βαγιέχο δύσκολα διώχνει σε κόρνερ

51' Ο Σισέ γυρίζει τη μπάλα για τον επερχόμενο Λουίς Γκαρσία, αυτός πιάνει με μία το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ

47’ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Σιμάο κάνει λάθος και δίνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή στον Βουτσίσεβιτς, αυτός περνάει τον Τζόρβα, όμως το σουτ που επιχειρεί κόβεται πάνω στη γραμμή από τον Σιμάο. Έκανε τη… βλακεία, αλλά την διόρθωσε μόνος του.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου
. Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο. Τέσσερα γκολ και πολλές φάσεις. Οι άμυνες των δύο ομάδων είναι βέβαια... απαράδεκτες και για αυτό μάλλον στην επανάληψη θα δούμε και άλλα τέρματα. Εξαιρετικός ο Αμπντούν για την Καβάλα, πολύ καλός ο Κατσουράνης για το "τριφύλλι".

43’ Γκολ για την Καβάλα. Εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι από τον Αμπντούν που κάνει το 2-2
 

42’ Πέναλτι για την Καβάλα. Ο Αμπντούν γυρίζει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Σιμάο στην προσπάθεια να κόψει τη σέντρα την βρίσκει με το χέρι. Ο διαιτητής δίνει αμέσως πέναλτι.

35’ Αυτός ο Αμπντούν τι παικταράς είναι. Σουτάρει, ντριπλάρει, βγάζει σέντρες. Τα κάνει όλα..

31' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατσουράνης βγάζει πολύ ωραία την πάσα μέσα στην περιοχή στον Σισέ, αυτός κάνει το σουτ αλλά ο Βαγιέχο αποκρούει. Ο Γάλλος παίρνει όμως το ριμπάουντ και με δεύτερο σουτ κάνει το 2-1


25’ Αρκετά καλός στο σημερινό παιχνίδι ο Γκοβού. Κάνει κούρσες και βγάζει και κάποιες σέντρες…

21’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης βγάζει μία εξαιρετική μπαλιά για τον Σισέ, αυτός βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση, προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Βαγιέχο, όμως η μπάλα φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι…

12’ Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα βγάζει τη σέντρα από δεξιά, ο Σισέ παίρνει την κεφαλιά πάσα και ο Κατσουράνης από το κέντρο της περιοχής με εξαιρετικό πλασέ κάνει το 1-1


8' Ωραία κίνηση και σουτ του Αμπντούν έξω από την περιοχή, η μπάλα αυτή τη φορά δεν καταλήγει στα δίχτυα του Τζόρβα

3' Γκολ για την Καβάλα. Ο Περερίνια βγάζει τη σέντρα από δεξιά, ο Σαριέγκι διώχνει λανθασμένα με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στον Αμπντούν. Αυτός συγκλίνει προς τα μέσα και με ωραίο σουτ νικάει τον Τζόρβα για το 0-1


1' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Γκοβού βγάζει τη σέντρα από δεξιά, ο Κατσουράνης πιάνει το γυριστό, όμως η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 35' Σπυρόπουλος, 42' Σιμάο - 62' Χργκόβιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, 
Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης (76' Καραγκούνης), Γκοβού (61' Χριστοδουλόπουλος), Γκαρσία (61' Μαρίνος), Σισέ.

ΚΑΒΑΛΑ: Βαγέχο (69' Κατεργιαννάκης), Πετκάκης, Χργκόβιτς, Πφέρτζελ,
Θεοδωρέλης, Ντικρόκ, Καρντόσο, Περεϊρίνια, Αμπντούν, Βουτσίτσεβιτς (68' Γιάννου), Ονουάτσι (79' Ναζλίδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags