Facebook Pixel Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα
| 2017-10-06 14:57:00

Ινιέστα: «Παραμένω σπίτι μου»

Sportdog Team
Ινιέστα: «Παραμένω σπίτι μου»

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο άσος της Μπαρτσελόνα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αντρές Ινιέστα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα και έτσι θα κλείσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».

Ο 33χρονος μέσος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς, χωρίς να θέσει χρονικό περιθώριο. Κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα για όσο θέλει και μπορεί.

Ο ίδιος εμφανίστηκε πανευτυχής στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε και ο πρόεδρος της «Μπάρτσα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Αντρές Ινιέστα:

«Είναι ξεχωριστή μέρα για μένα γιατί παραμένω στο σπίτι μου και θα συνεχίσω να κάνω όνειρα για αυτή την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που μου επέτρεψε να εξελιχθώ στις τάξεις της και το να είμαι αρχηγός της είναι κάτι σπουδαίο. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με αυτό το συμβόλαιο μού δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο. Θα είμαι εδώ όσο το σώμα και το μυαλό μου το επιτρέπουν. Ελπίζω να είναι για πολύ καιρό».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα:

«Είναι προνόμιο να είσαι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μια μέρα σαν κι αυτή. Για πρώτη φορά στα 118 χρόνια ιστορίας του συλλόγου κάνουμε ένα ισόβιο συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή. Και πρόκειται για έναν ξεχωριστό παίκτη, τον Αντρές, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος στις επιτυχίες των τελευταίων ετών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags