Μετά από αυτό το γκολ ο άσος του ΠΑΟΚ τείνει να γίνει ο νέος αγαπημένος της σερβικής εξέδρας, ενώ όπως είναι φυσιολογικό στον σημερινό Τύπο της Σερβίας υπάρχει απίστευτη αποθέωση.

«Η καρδιά των λιονταριών κι ο Μέγας Αλέξανδρος», έχει τίτλο η "Mozzartsport" και αφού βαθμολογεί με "8" στον φορ του Δικεφάλου, σημειώνει: «Κοφτερός! Ο νέος αγαπημένος των Σέρβων φιλάθλων. Δεν μας έκανε εντύπωση. Δεν ήταν μόνο η ομαδικότητά του. Θυσιάστηκε ο ίδιος, πήρε μονομαχίες, μοίρασε μπαλιές. Η παρουσία του Πρίγιοβιτς ήταν πολύ χρήσιμη, αλλά η ικανότητά του ακόμα μεγαλύτερη. Δεν έχει μόνο δύναμη, αλλά και αίσθηση του χώρου και του παιχνιδιού. Ήταν ο παίκτης του αγώνα». 

Από την πλευρά της η "Blicsport" έχει τίτλο: «Ο Σέρβος Ζλάταν, νέος αγαπημένος της εθνικής», βάζοντάς του επίσης "8". 

«Ήρωας! Ο Μέγας Αλέξανδρος! Τι καρδιά που έχει αυτός ο σκόρερ! Ο Πρίγιοβιτς χρειάστηκε πολύ λίγο χρόνο για να βρει δίχτυα. Πολύ γρήγορα από τη στιγμή που ήρθε από τον πάγκο, πέτυχε αυτό που ήθελε. Στην πέμπτη συμμετοχή του με τη Σερβία, πέτυχε το πρώτο του γκολ που έφερε τη Σερβία στο Μουντιάλ. Επιβεβαίωσε ότι είναι ο Σέρβος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι ο νέος αγαπημένος της εθνικής», αναφέρεται για τον Πρίγιοβιτς. 

Θυμηθείτε το γκολ του Πρίγιοβιτς: