Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτό» παρασκήνιο με Ταυλαρίδη - Τί συμφωνία έγινε και γιατί; Όλες οι απαντήσεις!
| 2017-10-11 23:31:00

«Καυτό» παρασκήνιο με Ταυλαρίδη - Τί συμφωνία έγινε και γιατί; Όλες οι απαντήσεις!

Sportdog Team
«Καυτό» παρασκήνιο με Ταυλαρίδη - Τί συμφωνία έγινε και γιατί; Όλες οι απαντήσεις!

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε από… βαριά καμπάνα, όμως οι λεπτομέρειες του συμβιβασμού με τον Έλληνα στόπερ δεν έχουν γίνει γνωστές και υπάρχει ξεκάθαρος λόγος!

Το «σήριαλ» με τον Στάθη Ταυλαρίδη είχε αίσιο τέλος στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής αμυντικός είχε καταθέσει προσφυγή κατά τη ομάδας αξιώνοντας 70.000 ευρώ που είχε κληθεί να πληρώσει ο ίδιος από την τσέπη του στην εφορία. Η υπόθεση θα οδηγείτο στα δικαστήρια το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως την τελευταία στιγμή οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ο «Ταύλα» απέσυρε την προσφυγή που θα μπορούσε να καταλήξει μέχρι και σε αφαίρεση βαθμών για το Τριφύλλι.

Το γεγονός ότι υπάρχει συμφωνία έγινε γνωστό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον τρόπο που θα λάβει τα χρήματά του ο 37χρονος αμυντικός, ο οποίος δεν δημοσιοποιήθηκε.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι απολύτως λογική στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις που τρέχουν παράλληλα.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού σκοπίμως δεν κάνουν γνωστή τη συμφωνία που έκλεισαν με τον Ταυλαρίδη. Αφήνουν να εννοηθεί ότι υπήρξε διακανονισμός με την πλευρά του παίκτη, κάτι το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσουν άμεσα προς τα «έξω».

Εφαρμόζουν τεχνηέντως τη συγκεκριμένη πρακτική, ειδάλλως θα κινδύνευαν να… ξεσηκωθούν όσοι εμπλέκονται σε άλλες υποθέσεις (π.χ. Τελάντερ) και να αρχίσουν να ζητούν άμεσα και «μπροστά» τις οφειλές που υφίστανται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags