Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη πως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να έχει «καθαρίσει» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην διαιτησία και στο ζήτημα που έχει προκύψει με την Εθνική και το Γ. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας χάσαμε μετά την ισοφάριση τρία τέσσερα γκολ και ένα ματς που έπρεπε να το καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο το κάναμε δύσκολο. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός αλλά αν φας στο δεύτερο λεπτό γκολ, ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, κάνουν εξαιρετική δουλειά. 

Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, προσέχαμε γιατί είχαμε και μία κίτρινη του Οφόε και γι’ αυτό δεν έκανε πολύ σωστά αλλαγή ο προπονητής. Μπάλα είναι, στο τέλος ο Πανιώνιος ισοφάρισε, είναι και τα δύο πέναλτι, ίσως αυτό το φάουλ που έδωσε στο τέλος να μην ήταν. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήταν πέναλτι και τα δύο. Κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα για τον διαιτητή, αμφιβάλω αν άλλος διαιτητής θα τελείωνε το σημερινό παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, περίμενα αυτό το ματς πως και πως, ο Ολυμπιακός θα ανέβει αλλά θέλει δουλειά. Θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά. 

Έτσι θέλω τον Φορτούνη, να ιδρώνει για τη φανέλα, έτσι θέλω και τους έντεκα. Εμείς θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας με τον άριστο προπονητή που έχουμε. Θα κάνουμε και μία σπουδαία εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα. Εμείς βάζουμε στον κουμπαρά τρεις βαθμούς, το σημερινό είναι ματς που σου δίνει πρωτάθλημα και η διαιτησία ήταν η καλύτερη που μας έχει παίξει. Οι καίριες φάσεις δόθηκαν όλες. Οι φωστήρες αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο αποφάσισαν να φύγουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» γιατί το έβγαλαν ακατάλληλο. Η Εθνική είναι ιερό και πρέπει να παρουσιάζεσαι σε ευπρεπή γήπεδα και το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι μακράν το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Αυτοί οι άμπαλοι θέλουν να παίζουν σε άλλα γήπεδα, σαν ένα που έγινε ο τελικός. 

Δεν υποβιβάζω ούτε την Κρήτη ούτε τον Βόλο αλλά είναι γήπεδα παρατημένα. Εγώ είμαι περήφανος γιατί είχαμε πάρει το 2004 και είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο Ευρώπης με τον γιο μου. Τους εύχομαι να βάλουν μυαλό, να μάθουν τι θα πει ποδόσφαιρο, να διαλέγουν σωστά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να αποφασίσει ένας άνθρωπος να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να πάει στο Βόλο σε ακατάλληλα γήπεδα.

Ο Κος Δέδες διορίστηκε από την UEFA και μετά τον ξαναπήραν και τον έβαλαν στο συμβούλιο της ΕΠΟ, αυτοί έκαναν με την ΚΕΔ με τον Κο Τριτσώνη και τον Κο Κουκουλάκη και εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Ακόμα εδώ είναι ο Κος Δέδες. Ας βάλουν μυαλό όλοι οι ιθύνοντες, εμείς έχουμε πάρει τα παράσημά μας, το 2004 ήμασταν όλοι ενωμένοι, δεν υπήρχαν ομάδες, σκεφτείτε τι θα πάθουν οι παίκτες του Ολυμπιακού αν πάνε σε άλλο γήπεδο να παίξουν. Αυτά είναι μαθήματα και πρέπει να βάλουν μυαλό. Μέχρι τον Ιανουάριο θα τα πούμε».