Facebook Pixel Sportdog.gr | Xαμός με την... επανεμφάνιση Πατέρα! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-16 17:58:00

Xαμός με την... επανεμφάνιση Πατέρα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Xαμός με την... επανεμφάνιση Πατέρα! (ΦΩΤΟ)

Ελάχιστες είναι τα τελευταία χρόνια οι παρουσίες του σε εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Νικόλας Πατέρας τα τελευταία χρόνια απέχει από εκδηλώσεις και γιορτές του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που αποχώρησε από πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει να στηρίζει τα τμήματα του συλλόγου οικονομικά, όπως κάνει για παράδειγμα εδώ και χρόνια με την Πυγμαχία.

Ο Νικόλας Πατέρας έχει συνεισφέρει δίνοντας πριμ σε αθλητές που κατακτούν μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή σημαντικές διοργανώσεις, αλλά και με όποιον άλλο τρόπο του έχει ζητηθεί. Μάλιστα, ο γιος του Διαμαντής, προπονείται στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, ενώ έχει άριστες σχέσεις και με τον προπονητή του τμήματος, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ανέβασε σήμερα και μία φωτογραφία από το γραφείο του Νικόλα Πατέρα η οποία απεικονίζει εκείνον να κάθεται στην προεδρική καρέκλα και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στέκεται όρθιος δίπλα του.

Το σχόλιο στην φωτογραφία ήταν: «Με τον ένα και μοναδικό Πρόεδρο!!!!!Που ειναι πάντα δίπλα μας!!» , ενώ από κάτω υπήρξαν πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού που αποθέωσαν τον Πατέρα και του ζήτησαν να γυρίσει πίσω στην ΠΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags