Facebook Pixel Εξελίξεις στην ΑΕΚ - Τι συμβαίνει με Τσόσιτς και Λιβάγια
| 2017-11-04 14:10:00

«Ψήνουν» από τώρα στην ΑΕΚ τη μεγάλη κίνηση του καλοκαιριού; - Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί!

Sportdog Team
«Ψήνουν» από τώρα στην ΑΕΚ τη μεγάλη κίνηση του καλοκαιριού; - Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί!

Τα σενάρια για τον μάνατζερ του παικταρά που ήρθε στην Ελλάδα.

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, τόσο φουντώνουν τα σενάρια στην ΑΕΚ, καθώς είναι δεδομένο πως η Ένωση θα προβεί σε κινήσεις ενίσχυσης, με την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ να έχει «κλειδώσει» ήδη, όπως σας γράφαμε και χθες.

Πάντως, δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια πώληση στην ΑΕΚ τον Γενάρη, μιας και είναι αρκετοί οι παίκτες της ομάδας που έχουν διακριθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Όπως γράφτηκε, μάλιστα, ένας άσος της Ένωσης που μπορεί να έχει φέρει ακόμα και πρόταση από το εξωτερικό είναι ο Ούρος Τσόσιτς, μιας και στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζέρ του, Βιντσέντζο Καβαλιέρε.

Υπάρχει η εκτίμηση ότι ο συγκεκριμένος ατζέντης είχε ραντεβού με τον Νίκο Λυμπερόπουλο προκειμένου να παρουσιάσει προσφορές για τον Σέρβο αμυντικό, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν είναι απίθανο να έγινε κουβέντα και για έναν άλλον παίκτη της Ένωσης τον... Μάρκο Λιβάγια.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει τα δικαιώματα του Κροάτη άσου της ΑΕΚ, που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει όλες τις εντυπώσεις με την εμφανίσεις του στην Ελλάδα. Ο παίκτης έχει αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο από τη Λας Πάλμας, με την Ένωση να διατηρεί οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Είναι πολύ πιθανό επομένως, από τη στιγμή που ο μάνατζέρ του είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, να έγινε μια πρώτη κουβέντα για την παραμονή του Κροάτη στην ομάδα.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι στην Ένωση είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μάρκο Λιβάγια στην ομάδα και πως θέλουν να τον κρατήσουν και μετά το πέρας του δανεισμού του. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η άφιξη του ατζέντη του στην Ελλάδα να είναι κι αυτόν τον σκοπό, ή και μόνο αυτόν τον σκοπό, αν δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποιο ενδιαφέρον για τον Ούρος Τσόσιτς...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags