Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ΑΕΚ... καίγεται - Τι δείχνει η απόφαση Γιόχανσον να «φύγει», εκεί θα πάει ο Ανέστης
| 2017-11-15 14:00:00

Η ΑΕΚ... καίγεται - Τι δείχνει η απόφαση Γιόχανσον να «φύγει», εκεί θα πάει ο Ανέστης

Sportdog Team
Η ΑΕΚ... καίγεται - Τι δείχνει η απόφαση Γιόχανσον να «φύγει», εκεί θα πάει ο Ανέστης

Ανανεώσεις, τραυματισμοί, «επεισόδια» στην ΑΕΚ.

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ, μετά από τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον στο παιχνίδι μπαράζ της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, εναντίον της Ιταλίας.

Ο 27χρονος άσος της Ένωσης έκανε πολύ καλή σεζόν και φέτος με την ομάδα του και το τελευταίο διάστημα το όνομά του ήταν μόνιμα στην επικαιρότητα, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει η κουβέντα για το αν θα αναεώσει με την ΑΕΚ ή αν η ομάδα του θα προχωρούσε στην πώλησή του τον Γενάρη, προκειμένου να μην τον χάσει τζάμπα.

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, να του προσφέρει τη δυνατότητα μετά τον τραυματισμό του να ανανεώσει στην ΑΕΚ, προσφέροντάς του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τη δυνατότητα να υπογράψει νέο, τριετές συμβόλαιο..

Δείγμα των προθέσεων του Γιόχανσον, πάντως, μπορεί να είναι ότι επέλεξε να κάνει την επέμβαση στη Σουηδία και όχι με τον Νικολάου στην Ελλάδα!

Κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα αρνητικό κλίμα, αλλά δημιουργεί απορία γιατί δεν εμπιστεύεται έναν από τους κορυφαίους γιατρούς στην Ευρώπη σε επεμβάσεις στο γόνατο, όπως είναι ο Νικολάου!

Πιθανότα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα η στάση του παίκτη ως προς την παραμονή του, αν και αρχικά χρειάζεται να εκτιμηθεί πόσο και πώς θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα. 

Τι γίνεται με Ανέστη

Θέμα στην ΑΕΚ υπάρχει και με τον Γιάννη Ανέστη, που σημερινά ρεπορτάζ τον θέλουν να είναι υποψήφιος για να φορέσει τη φανέλα ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει πιο πολλές πιθανότητες να παίξει στην Τσάμπιονσιπ, παρά στην Πρέμιερ. Απ' όσο γνωρίζουμε μάλιστα, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags