Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κάνατε την Σούπερ Λιγκ… Γ’ Εθνική» -«Μιλάνε και αυτοί που έβλεπαν… εξόντωση Περέιρα» (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-24 20:26:00

«Κάνατε την Σούπερ Λιγκ… Γ’ Εθνική» -«Μιλάνε και αυτοί που έβλεπαν… εξόντωση Περέιρα» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
«Κάνατε την Σούπερ Λιγκ… Γ’ Εθνική» -«Μιλάνε και αυτοί που έβλεπαν… εξόντωση Περέιρα» (ΦΩΤΟ)

Άγρια κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ για Χιμένεθ!

Αιχμηρό ποστάρισμα, με αφορμή σχόλια που έγιναν για την τιμωρία αποκλεισμού 15 ημερών στον Μανόλο Χιμένεθ, έκανε ο Ανδρέας Δημάτος, προφανώς και με αφορμή την αντίδραση στα Social Media από τον Κώστα Καραπαπά.

Με ποστάρισμά του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της «Ένωσης» συσχέτισε τα υπονοούμενα για την ποινή 15 ημερών στον Ανδαλουσιανό με τον τρόπο που είχε αντιμετωπιστεί η περίπτωση του Βίτορ Περέιρα.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Χαρακτηρίζουν ποινή-χάδι τις τρεις αγωνιστικές εκτός πάγκου στον Χιμένεθ και ψάχνουν τους… ευαίσθητους όσοι είχαν θεωρήσει… εξόντωση τις 9.000 πρόστιμο (!!!) στον Περέιρα από την τότε αθλητική δικαιοσύνη για τις χειρονομίες του στο ΟΑΚΑ»!





"Ντροπή για αυτή τη νέα πρόκληση"

Από την πλευρά του, νωρίτερα, ο Κώστας Καραπαπάς στο προσωπικό του προφίλ στο instagram κοινοποίησε μία φωτογραφία που παραλληλίζει την τιμωρία του Χιμένεθ με την Black Firday, δηλαδή τις εκπτώσεις.

Στη σχετική φωτογραφία αναγράφεται το εξής: Από 1 έως 6 μήνες, τιμή για σήμερα μόνο 15 ημέρες.

Επίσης, ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έγραψε και σχετικό σχόλιο στο facebook, αναφέροντας: "Καταφέρατε και κάνατε και την Σούπερ Λίγκα... Γ´ Εθνική, σε όλα! Στο ίδιο επίπεδο και οι αποφάσεις... με δυο μέτρα και δυο σταθμά που προκαλούν αηδία σε όλο τον κόσμο... Ντροπή για αυτή τη νέα πρόκληση..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags