Επιμένουν στον Ολυμπιακό να θέλουν να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του Γιάγκος Βούκοβιτς, την ίδια στιγμή που μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρείται το μέλλον του Αλμπέρτο Μποτία στο μεγάλο λιμάνι.

Οι εκκαθαρίσεις πρόκειται να συνεχιστούν στον Ολυμπιακό και τον Γενάρη, με τον Σέρβο στόπερ να αποτελεί τον Νο.1 υποψήφιο (μαζί με τον Εμάνουελ Εμενίκε, ασφαλώς) για να συνεχίσει το... κύμα αποχωρήσεων από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Παρά το γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής έχει δηλώσει πως θα ήθελε να δώσει ευκαιρίες στον έμπειρο αμυντικό, φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι πληροφορίες επιμένουν ότι δεν έχει αλλάξει η θέση της ομάδας προς τον παίκτη. Συνεπώς, πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, είτε ως δανεικός για έξι μήνες είτε για μόνιμη μετεγκατάσταση, κάτι αρκετά δύσκολο βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μέσα στο χειμώνα και δεύτερη αποχώρηση κεντρικού αμυντικού από το Λιμάνι, καθώς περνάει ο καιρός χωρίς να υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός δεν έχει ικανοποιήσει φέτος, έχοντας διαρκείς τραυματισμούς και αν τον επόμενο μήνα έρθει πρόταση για την άμεση παραχώρηση του, στον Πειραιά μάλλον δεν θα την αρνηθούν.

Ο μάνατζερ του παίκτη είναι πολύ ενεργός γύρω από το θέμα, αναζητά ομάδα στην Ισπανία και έχει διαμηνύσει στον έμπειρο στόπερ ότι μπορεί να του βρει κάτι καλό όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι δεν συνηθίζουν να κρατούν στις τάξεις τους παίκτες που ξέρουν ότι έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες και θα αποχωρήσουν μέσα σε έξι μήνες. Ετσι, ο Ισπανός είτε θα ανανεώσει, κάτι που δείχνει πολύ δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είτε θα αποχωρήσει με μεταγραφή τον Γενάρη.

Κατά συνέπεια, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν ταυτόχρονα δύο στόπερ από το ερυθρόλευκο ρόστερ, κάτι που θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες στον Ολυμπιακό για την απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Τάκης Λεμονής θα ήθελε πάρα πολύ να μπορούσε να δουλέψει με τον Σπύρο Ρισβάνη, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο να «σπάσει» ο ετήσιος δανεισμός του στον Ατρόμητο. Ετσι, στα εναλλακτικά πλάνα βρίσκεται πολύ ψηλά η «υποψηφιότητα» του 21χρονου, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, από τον Αστέρα Τρίπολης, Αλλωστε, η διαδικασία απόκτησής θα είναι πολύ πιο εύκολη απ' ό,τι του Κώστα Μαυροπάνου, που τον θέλει και ο ΠΑΟΚ.

Ετσι, οι πληροφορίες αναφέρον ότι αν οι Ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κινηθούν «εδώ και τώρα» για στόπερ, αυτός θα είναι ο Πασαλίδης, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στα δύο ματς φέτος κόντρα στους Πειραιώτες, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.