Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απόλυτη απελπισία στον ΠΑΟ - Παίρνουν πρώην της ΑΕΚ που έχει να παίξει ένα χρόνο;
| 2017-12-20 09:45:00

Η απόλυτη απελπισία στον ΠΑΟ - Παίρνουν πρώην της ΑΕΚ που έχει να παίξει ένα χρόνο;

Sportdog Team
Η απόλυτη απελπισία στον ΠΑΟ - Παίρνουν πρώην της ΑΕΚ που έχει να παίξει ένα χρόνο;

Απίθανο σενάριο για μεταγραφή από τα... αζήτητα. 

Είναι δεδομένο και αποφασισμένο στον Παναθηναϊκό πως εκτός από την απόκτηση ενός στόπερ (πάντα φαβορί ο Οικονόμου που χθες έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο), θα γίνει κίνηση και για επιθετικό, μιας και αυτή είναι η βασική προτεραιότητα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που ήρθε τελευταία στο προσκήνιο για τους Πράσινους είναι κι αυτό του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από τότε που αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Το όνομα του Έλληνα φορ συνδέθηκε με το Τριφύλλι προφανώς και λόγω Μαρίνου Ουζουνίδη, μιας και οι δυο άνδρες συνεργάστηκαν μαζί στον Πανιώνιο, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα προτιμούσε μια πιο έτοιμη λύση για τη γραμμή κρούσης.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι ο Χρήστος Αραβίδης έχει να παίξει ποδόσφαιρο σχεδόν ένα χρόνο κι αυτό είναι κάτι που το ζυγίζει σοβαρά το τεχνικό τιμ των Πράσινων.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει και το οικονομικό, μιας και ο παίκτης αξιώνει από όλες τις ομάδες που τον πλησιάζουν μεγάλο συμβόλαιο και γι' αυτό απέρριψε ό,τι προτάσεις είχε στα χέρια του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δύσκολα μπορεί στην κατάσταση που βρίσκεται να καλύψει τις απαιτήσεις του Έλληνα φορ.

Όπως και να έχει, πάντως, δεν αποκλείεται να παραμείνει η συγκεκριμένη περίπτωση στα υπόψιν του Τριφυλλιού και να προχωρήσει αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά του εξωτερικού, μιας εκεί έχει πέσει όλο το βάρος της αναζήτησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags