Facebook Pixel Καμπάνα για την Αταλάντα!
| 2011-08-04 00:25:00

Καμπάνα για την Αταλάντα!

Καμπάνα για την Αταλάντα!

Βαριές τιμωρίες επιβλήθηκαν στις ομάδες και στα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Ιταλία και το οποίο εξαρθρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού.

Όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες απολογήθηκαν και αυτό που έμενε ήταν το πόρισμα του του αθλητικού εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι.

Πρόκειται για τον ίδιο που έριξε τη Γιουβέντους το 2006, τιμώρησε τις Μίλαν, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Ρετζίνα τότε και αποκάλυψε πριν ένα μήνα τον ρόλο της Ιντερ στο Calciopoli...

Ο Παλάτσι αφού εξέτασε όλα δεδομένα, πρότεινε να αρχίσει η νεοφώτιστη Αταλάντα με -7 τη φετινή Serie A, και αν η εισήγηση του γίνει αποδεκτή από την ομοσπονδία (λογικά θα γίνει με βάση το παρελθόν) τότε η ομάδα από το Μπέργκαμο γίνεται αυτομάτως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό!

Εκτός από αυτό, ο εισαγγελέας Παλάτσι έβαλε τέλος στην καριέρα του αρχηγού της Αταλάντα, Κριστιάνο Ντόνι, καθώς πρότεινε τον αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο για 3,5 χρόνια!

Για τον"εγκέφαλο" του σκανδάλου, Μπέπε Σινιόρι, πρώην παίκτη του Ηρακλή, προτάθηκε ποινή αποκλεισμού πέντε ετών από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, ενώ υπάρχουν πολλές ποινές για πρόσωπα και ομάδες στις μικρότερες κατηγορίες της Ιταλίας, όπως σας αναφέραμε νωρίτερα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags