Στα ρεπορτάζ του σαββατιάτικου Τύπου, όσον αφορά στον Ολυμπιακό, κυριάρχησε η «ανατροπή» στην υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, καθώς φαίνεται πως ο Βέλγος μέσος αναθεώρησε την απόφαση του να φύγει τον Ιανουάριο από την ομάδα...

Φυσικά, στο Λιμάνι έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή, αφού άλλωστε κρατούν τον άσο στο μανίκι τους!

Στον Ολυμπιακό κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον παίκτη και να τον κρατήσουν ικανοποιημένο, παίζοντας το χαρτί του... καλοκαιριού, δηλαδή οτι θα τον πωλήσουν όχι τώρα, αλλά μόλις λήξει η σεζόν.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πρόταση «εδώ και τώρα δώστε μας τον Οφόε» δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό.

Για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας πλέον δεν τίθεται θέμα, αφού παίρνει παίκτη στη θέση του, για την Πόρτο ουσιαστικά ποτέ δεν υπήρξε θέμα, ενώ για τη Γαλατασαράι τα πάντα είναι ακόμα σε φιλολογικό επίπεδο...

Τέλος πάντων, για την ώρα το πράγμα παραμένει στάσιμο και η πρώτη παρτίδα πήγε στον Ολυμπιακό, καθώς και κρατάει τον παίκτη και δεν κλείνει την πόρτα για (μελλοντική ) πώληση.

Ο νέος Ρισβάνης

Όσον αφορά στον νεαρό στόπερ Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, η περίπτωση του πάει για καλοκαίρι, όπου θα... ζυγισθεί, μετρηθεί και θα κριθεί! Το πιθανότερο όμως είναι μάλλον οτι μιλάμε για νέο Ρισβάνη, από την άποψη πως θα δοθεί δανεικός για να «ψηθεί».