Παράλληλα με το θέμα του προπονητή που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, στον Ολυμπιακό υπάρχει και το μεταγραφικό κομμάτι, στο οποίο αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση επιθετικού, με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να έχει έρθει στην επικαιρότητα και πάλι, όμως η περίπτωσή του μοιάζει πολύ δύσκολη έως αδύνατη.

Όσο για τον Οτζίτζα Οφόε η κατάσταση είναι "μετέωρη". Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες φήμες πως μπορεί να γίνει η ανατροπή και να μην φύγει από το λιμάνι, όμως η επιθυμία του παίκτη καθώς και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, δείχνουν πως δεν θα αλλάξει εύκολα το σκηνικό για τον Βέλγο.

Τέλος, για τον νεαρό του ΠΑΣ Γιάννινα, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο το "χαρτί" έχει... γυρίσει άσχημα, αφού μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι η Βέρντερ Βρέμης.

Η γερμανική ομάδα φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον 20χρονο αμυντικό, ο οποίος δείχνει να προτιμά την επιλογή της Bundesliga και γενικότερα του εξωτερικού, παρά να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό και αναμένονται λεπτομέρειες άμεσα, που θα ξεκαθαρίσουν μια και καλή το τοπίο στις τρεις προαναφερθείσες περιπτώσεις...